Antena 3 CNN Externe Proprietarul unei fabrici de parmezan a murit strivit sub mii de roți de brânză. Afaceriștii locali se agită să salveze marfa care l-a ucis pe proprietar, în Italia

Proprietarul unei fabrici de parmezan a murit strivit sub mii de roți de brânză. Afaceriștii locali se agită să salveze marfa care l-a ucis pe proprietar, în Italia

Un bărbat de 75 de ani din Italia a sfârșit în mod neașteptat și tragic, după ce mii de roți de parmezan s-au prăvălit peste el, l-au strivit și l-au îngropat temporar.

Proprietarul unei fabrici de parmezan a murit strivit sub mii de roți de brânză. Afaceriștii locali se agită să salveze marfa care l-a ucis pe proprietar, în Italia
Sursa foto: Profimedia Images
de Naty Badea    |    08 Aug 2023   •   13:53

Giacomo Chiapparini era proprietarul unei fabrici de lactate și brânzeturi din Romano di Lombardia, localitate situată în apropiere de orașul Bergamo din nordul țării.

Chiapparini a intrat, duminică, în depozitul unde se aflau la maturat circa 25.000 de roți de brânză Grana Padano, de 40 de kilograme fiecare.

Roțile erau stivuite pe rafturi.

Citește și: Moarte cumplită pentru fetița de patru ani a unor români din Italia: copila a fost strivită în patul în care dormeau patru persoane

Din motive încă neelucidate, un raft s-a prăbușit și a antrenat o revărsare catastrofală de roți de parmezan peste bărbatul de 75 de ani.

Au fost anunțate serviciile de urgență, care au lucrat până a doua zi pentru a ajunge la victimă.

Presa locală a relatat că speranțele ca bărbatul să fie găsit în viață s-au diminuat odată cu trecerea orelor și, într-adevăr, în cele din urmă, salvatorii au putut doar să constate decesul lui Chiapparini.

"Aparent, proprietarul a intrat seara în depozit pentru a verifica activitatea robotului de curățenie. Un raft încărcat cu roți de parmezan s-a prăbușit peste bărbat. Martori la incident au fost fiul și angajații victimei, care se aflau la intrarea în depozit.

La fața locului au venit 20 de pompieri, care au mutat cu mâinile roțile grele de parmezan timp de 12 ore, până au ajuns la cadavru.

Autoritățile italiene au declanșat o anchetă pentru a elucida circumstanțele acestui tragic eveniment", a transmis corespondentul Antena 3 CNN în Italia, Naty Badea.

Afaceriștii locali se agită să salveze brânza care l-a ucis pe proprietar

Între timp, viața își urmează cursul după legi pragmatice, după cum notează presa italiană, care relatează că fabricile locale s-au mobilizat pentru a salva roțile de brânză căzute în depozit.

Publicația Il Giorno a scris că se duce o "luptă împotriva timpului" pentru găsirea unui loc unde să fie depozitată brânza, pentru ca aceasta să nu fie irosită.

Pagubele provocate în urma incidentului de duminică au fost estimate la șapte milioane de euro.

×
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close