Antena 3 CNN Externe O profesoară din Texas și-a încuiat fiul în portbagajul mașinii pentru a evita expunerea la COVID-19

O profesoară din Texas și-a încuiat fiul în portbagajul mașinii pentru a evita expunerea la COVID-19

O profesoară din Houston ar fi închis fiul de 13 ani în portbagajul mașinii în mișcare în timp ce l-a condus la un loc de testare pentru COVID-19, deoarece el fusese deja testat pozitiv și ea nu dorea să fie expusă.

O profesoară din Texas și-a încuiat fiul în portbagajul mașinii pentru a evita expunerea la COVID-19
Sursa foto: Getty Images
de Alexandra Ionescu    |    08 Ian 2022   •   12:37

Poliția a emis un mandat de arestare pentru profesoara, Sarah Beam, în vârstă de 41 de ani, pentru infracțiune de punere în pericol a unui copil în urma investigației incidentului. 

Pe 3 ianuarie, conform documentelor instanței, Beam a condus la un loc de testare pe stadion pentru a obține teste suplimentare pentru fiul ei, care fusese deja testat pozitiv pentru coronavirus.

Potrivit documentației, directorul Cy-Fair ISD al serviciilor de sănătate, care lucra cu autoturismul, a văzut vehiculul lui Beam cu adolescentul în portbagaj. Se pare că Beam a recunoscut că fiul ei se afla în portbagaj, deoarece acesta a fost testat pozitiv pentru coronavirus.

Documentele afirmă că Beam l-a plasat acolo, astfel încât ea să nu fie expusă la virus în timp ce își conducea copilul pentru teste suplimentare.

Asistentul sanitar a cerut să vadă copilul din portbagaj. Lucrătorul i-a spus apoi lui Beam că nu va fi efectuată nicio testare până când copilul nu se va muta pe bancheta din spate a vehiculului.

CFISD a declarat că forțele de ordine au efectuat o investigație completă, care a rezultat într-un mandat de arestare a lui Beam. Districtul a adăugat că copilul nu a fost rănit.

Nu se știe imediat dacă a fost luat în custodie în urma incidentului, potrivit ABC 7.

×
Subiecte în articol: SUA Texas portbagaj copil COVID-19 test
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close