Antena 3 CNN Externe Ea este prima prinţesă din Germania care pozează într-o revistă pentru adulţi: "Oamenii cred că am totul. Dar, în realitate, muncesc pentru orice"

Ea este prima prinţesă din Germania care pozează într-o revistă pentru adulţi: "Oamenii cred că am totul. Dar, în realitate, muncesc pentru orice"

Situație nemaiîntâlnită în Germania. O prințesă a intrat în istorie drept prima aristocrată care a pozat dezbrăcată pentru o revistă pentru adulți.

Ea este prima prinţesă din Germania care pozează într-o revistă pentru adulţi: "Oamenii cred că am totul. Dar, în realitate, muncesc pentru orice"
Sursa foto: Instagram/ princess_xenia_of_saxony
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Feb 2024   •   14:27

Xenia Florence Gabriela Sophie Iris, prințesă de Saxonia, are 37 de ani și spune că familia ei a primit bine vestea.  Prințesa de Saxonia va apărea pe coperta ediției Playboy Germania în martie 2024, purtând lenjerie de corp albă care, însă, o acoperă parțial.

Germania nu a avut o familie regală sau un monarh activ de la sfârșitul Primului Război Mondial. Dar statul mai are mai multe case nobiliare care au stăpânit la un moment dat mai multe dintre statele germane. Potrivit People, printre strămoșii nobili ai Xeniei este stră-străbunicul ei, Frederic August al III-lea, ultimul rege al Saxoniei.

Xenia deține titlul de descendentă a Casei Germane Wettin. Ea a spus că s-a consultat cu mama ei înainte de a poza pentru Playboy.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Părerea ei a fost importantă pentru mine. Mi-a spus: Știi ce? Dacă simți asta, atunci fă-o. Deci, toată lumea a primit cu deschidere ideea", a spus prințesa. 

Xenia susține că scopul ședinței foto a fost să le arate femeilor că toate corpurile sunt frumoase exact așa cum sunt. Xenia spune că participă la evenimente cu alți membri ai familiei regale, dar mama ei a încercat să o crească normal, fiind învățată să câștige bani făcând treburi casnice.

"Toată lumea crede că a fi prințesă înseamnă că nu ai probleme, nu ai griji, ci doar mulți bani. Oamenii cred că am totul. Dar, în realitate, muncesc pentru orice. Am vrut să-mi fac singură lucruri și să nu mă bazez doar pe ceea ce mi-a spus familia mea să fac", spune ea.

×
Subiecte în articol: printesa poze indecente Germania
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close