Antena 3 CNN Externe Un primar din Republica Moldova a provocat un accident mortal, apoi a încercat să-și șteargă urmele schimbând numărul de înmatriculare al mașinii și înscenând un alt accident

Un primar din Republica Moldova a provocat un accident mortal, apoi a încercat să-și șteargă urmele schimbând numărul de înmatriculare al mașinii și înscenând un alt accident

Un primar din Republica Moldova a fost reținut de Poliție, după ce a omorât cu mașina de serviciu un adolescent de 14 ani și a încercat să șteargă urmele înscenând un alt accident.

de Roxana Mihăiescu    |    21 Feb 2024   •   11:18

Potrivit polițiștilor moldoveni, primarul din Boldurești, raionul Nisporeni din Republica Moldova, a provocat un accident mortal pe data de 19 februarie 2024, în timp ce se deplasa cu mașina de serviciu.

Ulterior, edilul a încercat să șteargă orice urmă. Astfel, pentru a-și ascunde fapta, el a schimbat numerele de înmatriculare ale mașinii și a înscenat un alt accident. 

Edilul ar fi montat numerele de înmatriculare ale autoturismului său pe o mașină de marcă identică celei implicate în accident (Dacia Duster de culoare albă).

Autoturismul respectiv a fost dat în urmărire generală. În tot acest timp, edilul a închis telefonul și nu s-a mai prezentat la serviciu și nu a mers nici la domiciliul său. 

Marți seara, în jurul orei 22:00, primarul a înscenat un accident rutier cu implicarea mașinii deteriorate, pentru a ascunde urmele accidentului în care a fost tamponat copilul. 

Ulterior, în urma cercetătorilor, polițiștii au stabilit că suspectul principal în acest caz este edilul din Boldurești.

”Astăzi dimineață, în jurul orei 07:00, polițiștii au reușit să rețină bărbatul de 47 de ani. Este vorba despre primarul localității Boldurești din raionul Nisporeni, iar mașina implicată în accident era de serviciu”, anunță IGP. PAS, partidul Maiei Sandu, din care face parte și edilul, notează tv8.md.
 

×
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close