Antena 3 CNN Externe Preţul uriaş cerut pe bilete românilor care s-au trezit cu zborul din Dubai anulat din cauza furtunii

Preţul uriaş cerut pe bilete românilor care s-au trezit cu zborul din Dubai anulat din cauza furtunii

Zeci de români sunt blocaţi în Dubai după ce oraşul a fost paralizat de cea mai puternică furtună din ultimii 75 de ani. 

Preţul uriaş cerut pe bilete românilor care s-au trezit cu zborul din Dubai anulat din cauza furtunii
Sursa foto: profimediaimages.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Apr 2024   •   21:45

20 de tineri care se află în Dubai se vor reîntoarce vineri în țară cu aeronava închiriată de Guvern pentru vizita premierului Marcel Ciolacu în Orientul Mijlociu.

Ministerul de Externe anunţa joi dimineață că un grup de cetăţeni români, rămas blocat pe Aeroportul din Dubai, a revenit în România, iar alte două grupuri au cerut ajutor pentru cazare, până la revenirea în țară.

Douăzeci de tineri care participau în Emirate la un festival de dans se vor întoarce acasă cu aeronava cu care premierul Ciolacu este acolo în vizită oficială. Echipa Observator a vorbit în exclusivitate cu tinerii care se vor întoarce la Bucureşti cu avionul închiriat de Guvern.

Mai mulți tineri vor veni din Dubai cu aeronava premierului Marcel Ciolacu

Cei 20 de copii însoţiţi de doi profesori au ajuns în Dubai pe 12 aprilie, iar ieri aveau cursa de întoarcere spre România. Doar că din cauza furtunii de proporţii biblice, zborul li s-a anulat.

Următorul era abia pe 21 aprilie, pentru care compania le-a cerut 10.000 de lei de persoană, scrie observatornews.ro.

Peste 1200 de zboruri au fost anulate de pe aeroportul internaţional din Dubai care s-a transformat în câteva minute în lac. 

În unele zone, apa a ajuns pe şosele la doi metri. 

×
Subiecte în articol: Dubai romani furtuna guvern aeroport
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close