Antena 3 CNN Externe Presa din Italia dă vina pe cerșetorii români pentru producerea accidentului de autocar, de pe podul din Veneția, în urma căruia 21 de turiști au murit

Presa din Italia dă vina pe cerșetorii români pentru producerea accidentului de autocar, de pe podul din Veneția, în urma căruia 21 de turiști au murit

Mai multe televiziuni și publicații online din Italia sugerează că cerșetorii români ar putea fi de vină pentru șubrezirea podului din Veneția, pe care s-a produs cumplitul accident de săptămâna trecută. 21 de turiști au murit după ce autocarul în care se aflau a căzut de pe pod.

Presa din Italia dă vina pe cerșetorii români pentru producerea accidentului de autocar, de pe podul din Veneția, în urma căruia 21 de turiști au murit
Sursa foto: Profimedia Images
de Mia Lungu    |    10 Oct 2023   •   15:02

Venezia TV semnalează faptul că podul din orașul Italian, de pe care a căzut un autocar plin cu turiști, săptămâna trecută, ar fi avut mai multe probleme de infrastructură, unele dintre ele putând fi produse de cerșetorii români, care și-au făcut adăpost chiar la baza lui.

În accidentul cumplit și-au pierdut viața 21 de persoane, dintre care și o familie de patru români, doi adulți și doi copii.

Citește și: ”Vor fi înmormântați împreună, așa cum au plecat pe lumea cealaltă!”. Familia de români care a murit în cumplitul accident de autocar din Italia se întoarce acasă

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

”Sunt locuri care găzduiesc de ani de zile cerșetori români care trăiesc în Veneția. Ultima evacuare a zonei în care s-a prăbușit autobuzul a avut loc abia săptămâna trecută, dar există martori care susțin că au văzut revenirea celor pe care toată lumea din zonă îi numește, „barbanera” (barbă neagră)”, notează Venezia TV.

Martorii care au supraviețuit căderii autobuzului de pe pasarela de pe Via Rizzardi au declarat Parchetului din Veneția că au auzit autobuzul târându-se pe parapetul de protecție. Asta procurorul-șef Bruno Cherchi, responsabil cu ancheta, în cadrul unei întâlniri cu jurnaliștii.

Sunt persoane, a adăugat el, care au suferit traume, și-au pierdut rude și trebuie să aștepte până când vor fi în măsură să fie audiate.

Procurorul a adăugat, de asemenea, că rezultatele autopsiei efectuate pe corpul șoferului vor trebui să aștepte zece zile.

×
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close