Antena 3 CNN Externe "Vreau să-i mulțumesc din suflet". O poștăriță a salvat un câine de la moarte, după ce a lăsat un mesaj pe camera de supraveghere

"Vreau să-i mulțumesc din suflet". O poștăriță a salvat un câine de la moarte, după ce a lăsat un mesaj pe camera de supraveghere

Camerele de supraveghere au surprins momentul când o poștăriță aducea corespondența unei familii și a observat câinele suferind în curte. Femeia nu a stat pe gânduri şi a acţionat imediat.

"Vreau să-i mulțumesc din suflet". O poștăriță a salvat un câine de la moarte, după ce a lăsat un mesaj pe camera de supraveghere
Sursa foto: Pexels.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Oct 2023   •   10:16

Poştăriţa a devenit cunoscută pe internet după ce a salvat câinele unei familii. Imaginile postate de stăpânii patrupedului au devenit rapid virale pe rețelele de socializare.

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care poștărița, Holle Keene Prigmore, aducea corespondența la familia din Georgia și a observat câinele suferind în curte.

Citeşte şi: Animalele de companie cu care nu ai voie să călătorești cu trenul. Anunțul făcut de CFR Călători

Câinele din rasa Beagle fusese mușcat de un șarpe, motiv pentru care femeia a luat decizia imediată de a-l duce la veterinar pentru a verifica mușcătura.

Stăpânii câinelui, Kelsey și Aaron Proctor, s-au panicat când au ajuns acasă și au observat că animalul de companie lipsește. Îngrijorați, au verificat înregistrările de pe camerele de supraveghere pentru a înțelege ce s-a întâmplat.

Citeşte şi: Un veteran de război din Alba și-a recăpătat vederea, la 103 ani. Povestea lui Moș Loghin, unul dintre cei mai vârstnici pacienți din România

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Vreau să-i mulțumesc din suflet"

În acest timp, Holle, poștărița care a descoperit câinele suferind, a anticipat îngrijorarea stăpânilor așa că a scris un mesaj pe telefonul mobil și l-a arătat către camera de supraveghere, scrie People.

"Beagle-ul vostru a fost mușcat de un șarpe. L-am dus la veterinar”, este mesajul lăsat de Holle Keene Prigmore. 

Citeşte şi. Val de viroze respiratorii în toată țara. Camerele de gardă sunt pline cu pacienți

"Această femeie ne-a dus câinele la veterinar și ne-a lăsat un mesaj pe camera de supraveghere. Vreau să-i mulțumesc din suflet. Din fericire, Ginger va fi bine și cred cu adevărat că este datorită acestei femei”, a scris Kelsey Proctor pe pagina de Facebook.

Postarea s-a viralizat imediat, iar Holle Keene Prigmore a comentat: Mi-a făcut plăcere să vă ajut. Ginger este un puiuț adorabil”. 

×
Subiecte în articol: caine salvat poştăriţă
Parteneri
"Paul de România", arestat preventiv după ce a fost prins în Malta
x close