Antena 3 CNN Externe Un pasager a dat în judecată o companie aeriană, după ce o stewardesă a vărsat cafea fierbinte pe el: "Mi-a stricat tatuajul"

Un pasager a dat în judecată o companie aeriană, după ce o stewardesă a vărsat cafea fierbinte pe el: "Mi-a stricat tatuajul"

George Latorre, rezident din Pennsylvania, a inițiat o acțiune în justiție împotriva unei companii aeriene susținând că o stewardesă a vărsat accidental cafea fierbinte pe brațul lui stâng iar asta i-a produs arsuri și i-a stricat un tatuaj.

Un pasager a dat în judecată o companie aeriană, după ce o stewardesă a vărsat cafea fierbinte pe el: "Mi-a stricat tatuajul"
Sursa foto: Hepta
de Silvia Preda    |    26 Oct 2023   •   20:53

În timpul unei călătorii din Vietnam la New York, George Latorre a cerut o ceașcă de cafea, ceea ce a făcut ca o stewardesă să o verse accidental pe brațul lui stâng.

Latorre susține că a avut dureri mari, precum și „vătămare emoțională și angoasă mentală” în urma accidentului.

Însoțitorul de bord a fost "nepăsător, imprudent și neglijent", susţine bărbatul, potrivit nypost.com.

George Latorre a mers la un medic, după aterizare, și spune că i s-a spus că arsura a fost "suficient de gravă" așa că a trebuit să vadă un chirurg.

Citeşte şi: Prețul exagerat al unei cafele, la o terasă, în parcul Herăstrău din București: "Monte Carlo de lângă noi"

"Durerea l-a împiedicat să doarmă bine", se arată în plângerea depusă la tribunalul Manhattan.

Latorre a avut arsuri de gradul doi pe brațul stâng, "însoțite de vezicule, exfoliere, sângerare"și "potențialul de deformări cosmetice permanente și cicatrici".

Arsurile i-ar fi stricat tatuajul pe care îl avea pe brațul stâng.

×
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close