Antena 3 CNN Externe Părinții copilului care a ucis mai mulți elevi ai unui liceu din Michigan au fost condamnați la închisoare. Sunt vinovați de omor involuntar

Părinții copilului care a ucis mai mulți elevi ai unui liceu din Michigan au fost condamnați la închisoare. Sunt vinovați de omor involuntar

Părinții unui adolescent din Michigan care a comis un atac mortal la școală, în 2021, au fost condamnați la ani grei de închisoare.

Părinții copilului care a ucis mai mulți elevi ai unui liceu din Michigan au fost condamnați la închisoare. Sunt vinovați de omor involuntar
Sursa foto: Profimedia Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Apr 2024   •   23:00

James și Jennifer Crumbley primesc pedepse de 10 până la 15 ani pentru rolul lor în tragedia din 2021, când fiul lor a împușcat mortal patru elevi.

Amândoi părinţii și-au exprimat regretul pentru atacul fiului lor, în timp ce avocații lor au făcut presiuni pentru a minimiza pedeapsa cu închisoarea.

Jurații i-au găsit vinovați de omor involuntar pe fiecare dintre părinții lui Ethan Crumbley.

Soții Crumbley sunt eligibili pentru eliberare condiționată după ce vor ispăși 10 ani de închisoare.

Procurorii au susținut că cei doi au ignorat semnele clare că sănătatea mintală a fiului lor se deteriorase și au precizat că părinții i-au cumpărat lui Ethan Crumbley arma pe care a folosit-o în atacul din 2021.

Fiul lor avea 15 ani când a ucis patru elevi cu un pistol semiautomat într-un liceu. Alte șapte persoane au fost rănite în urma împușcăturilor, scrie BBC.

În prezent, el este condamnat la închisoare pe viață, fără drept de eliberare condiționată.
 

×
Subiecte în articol: atac şcoală Michigan parinti
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close