Antena 3 CNN Externe Motivul pentru care o tânără a fugit din spital după o intervenție estetică, în Turcia

Motivul pentru care o tânără a fugit din spital după o intervenție estetică, în Turcia

O tânără a ales un spital din Turcia pentru o intervenție estetică la nivelul feței. Nimeni nu s-a aștepta la gestul tinerei, de a fugi din spital, imediat după ce și-a revenit din anestezia generală.

Motivul pentru care o tânără a fugit din spital după o intervenție estetică, în Turcia
Sursa foto: pexels.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Feb 2024   •   17:33

Pacienta străină, a cărei identitate nu a fost divulgată, a fost supusă unei operații estetice în zona feței la un spital privat din centrul Istanbulului, a informat joi, 8 februarie, reţeaua turcă NTV, citată de EFE.

Chiar dacă reprezentanții spitalului i-au adus la cunoștință femeii costurile intervenției, pacienta a ales să și-o facă oricum. După ce efectul anesteziei a dispărut, femeia a fugit din spital pentru a scăpa de plata operației estetice.

Lipsa femeii a fost observată destul de repede de către asistente, astfel că au ajuns-o din urmă la ieșirea din unitatea medicală. Între personalul spitalului și femeie s-a stârnit o discuție în contradictoriu care a fost și filmată de oamenii aflați în trecere.

În cele din urmă, pacienta a fost dusă înapoi în spital.

Tot mai multe femei merge în Turcia pentru intervențiile chirurgicale 

Turcia este una dintre cele mai populare ţări din lume pentru turismul medical, cu venituri de 2,2 miliarde de dolari în 2022 şi de aproape 3 miliarde de dolari în 2023, în special în domeniul operaţiilor estetice.

Aproape toate spitalele private din Istanbul au o secţie dedicată chirurgiei estetice.

×
Parteneri
Crimă pe stradă, în plină zi! O femeie din Olt a fost ucisă de soț
x close