Antena 3 CNN Externe O glumă nepotrivită a adus divorțul într-un cuplu, la doar 48 de ore după ce s-au căsătorit

O glumă nepotrivită a adus divorțul într-un cuplu, la doar 48 de ore după ce s-au căsătorit

Cea mai frumoasă zi din viața ei a devenit un coșmar pentru o mireasă. O glumă nesărată făcută de mire, într-un moment nepotrivit, a adus sfârșitul prematur al căsniciei.

O glumă nepotrivită a adus divorțul într-un cuplu, la doar 48 de ore după ce s-au căsătorit
Sursa foto: pexels.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Ian 2024   •   21:13

Femeia a povestit pe Reddit experiența neplăcută prin care a trecut. Acesta a divorțat la 48 după ce ea și soțul ei și-au unit destinele. Tânăra a explicat cum soțul ei, Jake, a început să se uite la videoclipuri cu farse de nuntă înainte de ziua lor specială  și, în ciuda faptului că a promis că nu va face așa ceva la nunta lor, el a ignorat-o.

Femeia credea că soțul ei își dorește să o ajute la organizarea nunții, așa că l-a încurajat să ia legătura cu un fotograf și să aleagă o cofetărie bună.

"I-am reamintit cu o zi înainte că dacă ar face așa ceva, o farsă, m-aș despărți imediat de el. Când a venit ziua nunții, totul a decurs fără probleme până la ceremonie. Până a venit momentul în care tortul urma să fie tăiat", a mai povestit ea.

În momentul în care cei doi tăiau prima felie de tort, mirele a împins-o pe mireasă cu fața în tort.

Citește și: Zilele în care nu se fac nunți și botezuri, în 2024 

"Deodată am simțit o mână pe ceafă împingându-mă cu fața în tort. Nu doar machiajul meu, dar toată rochia de mireasă a fost stricată și toată lumea a râs, soțul meu cel mai tare. În acel moment, fotograful a făcut o poză și Jake a spus că aceasta este de acum fotografia noastră de nuntă", a declarat femeia pentru Mirror

Enervată, femeia i-a dat o palmă soțului ei și a ieșit în lacrimi din restaurant. Nunta a luat sfârșit în acel moment, iar Jake și-a cerut iertare soției lui pentru gestul său. Cu toate acestea, tânăra a decis să divorțeze.

×
Subiecte în articol: divort casatorie glume
Parteneri
Lidia Buble a filmat îngrozită incendiul din nordul Bucureştiului
x close