Antena 3 CNN Externe O cunoscută actriţă americană, arestată sub acuzaţia că recruta sclave sexuale

O cunoscută actriţă americană, arestată sub acuzaţia că recruta sclave sexuale

O cunoscută actriţă americană, arestată sub acuzaţia că recruta sclave sexuale
Sursa foto: Foto: Facebook/Allison Mack
21 Apr 2018   •   14:59

Actriţa new-yorkeză Allison Mack a fost arestată vineri sub acuzaţia că a recrutat femei într-o societate secretă condusă de aşa-numitul guru al dezvoltării personale Keith Raniere, în cadrul căreia acestea au fost forţate să aibă relaţii sexuale cu acesta şi au fost însemnate cu iniţialele lui, relatează Reuters.

Mack a fost acuzată de trafic de carne vie şi conspiraţie în vederea comiterii acestei infracţiuni, conform actului de acuzare desecretizat vineri.

Allison Mack, în vârstă de 35 de ani, a pledat "nevinovat" în cadrul unei scurte audieri de la tribunalul federal din Brooklyn, în faţa judecătoarei Cheryl Pollak.

Pollak a refuzat să o elibereze pe actriţă pe cauţiune, dar a spus că ea ar putea fi eliberată la o viitoare audiere dacă va putea oferi "proprietăţi semnificative" pentru a-şi asigura cauţiunea. O a doua audiere este programată pentru luni.

Raniere, de 57 de ani, a fost arestat luna trecută şi acuzat de trafic de carne vie. El este reţinut fără posibilitatea de a fi eliberat pe cauţiune.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: arestata
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close