Antena 3 CNN Externe Nou scandal de hărțuire sexuală la Hollywood! Un cunoscut actor a fost acuzat de o colegă de breaslă (FOTO)

Nou scandal de hărțuire sexuală la Hollywood! Un cunoscut actor a fost acuzat de o colegă de breaslă (FOTO)

Campania #metoo a încurajat tot mai multe femei din întreaga lume să povestească anumite experiențe nu tocmai plăcute din viețile lor. După scandalurile izbucnite la Hollywood, în care au fost implicați producătorul Harvey Weinstein, actorul Kevin Spacey sau Ed Westwick, o nouă acuzație de hărțuire sexuală a fost făcută publică.

Nou scandal de hărțuire sexuală la Hollywood! Un cunoscut actor a fost acuzat de o colegă de breaslă (FOTO)
de Claudia Simion    |    17 Noi 2017   •   13:52

La doar o săptămână de când Amazon a pornit o investigație pentru un abuz sexual împotriva lui Jeffrey Tambor, actorul a fost acuzat din nou că ar fi avut un comportament similar.

Acuzațiile au fost făcute de către actrița Trace Lysette, cunoscută pentru rolul pe care l-a avut în serialul Transparent. Aceasta a spus că actorul i-a făcut apropouri și remarci indecente în multe situații.

"Știu că nu am fost întotdeauna genul de persoană cu care poți lucre ușor. Pot fi volatil și tâfnos uneor și prea des îmi exprim opiniile într-un mod destul de aspru și fără tact. Îmi cer scuze dacă s-a întâmplat vreodată ca vreo acțiune de-a mea să fie interpretată, în mod greșit, de cineva ca fiind un abuz sexual sau dacă am ofensat sau rănit vreodată pe cineva.

Dar, de fapt, eu nu sunt un predator și doar ideea că cineva m-ar putea vedea în felul acela este mult mai neplăcut decât aș putea să explic", a spus a actorul, potrivit Independent

Tambor a fost acuzat săptămâna trecută și de o altă actriță, Van Barnes, care a spus că acesta a făcut comentarii nepotrivite în mai multe situații. Actorul a negat acuzațiile și a spus că gesturile lui au fost interpretate greșit.

×
Subiecte în articol: actor
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close