Antena 3 CNN Externe Mihail Gorbaciov: Tentativele occidentului de a izola Rusia nu au sorţi de izbândă

Mihail Gorbaciov: Tentativele occidentului de a izola Rusia nu au sorţi de izbândă

Mihail Gorbaciov: Tentativele occidentului de a izola Rusia nu au sorţi de izbândă
Sursa foto: Foto: imgkid.com
19 Mar 2015   •   22:48
Mihail Gorbaciov a declarat, într-un articol ce urmează să fie publicat vineri, că toate tentativele de a izola Rusia de restul lumii sunt sortite eşecului.
 
"Vestul nu îşi permite să ignore potenţiala contribuţie a Rusiei la rezolvarea crizei globale şi toate tentativele de izolare a Rusiei de restul lumii nu au sorţi de izbândă, a explicat Mihail Gorbaciov, fost lider al Uniunii Sovietice", pentru Rossiyskaya Gazeta, conform Sputnik.
 
Acesta a subliniat că recenta şansă de a restaura pacea a venit în urma prăbuşirii Uniunii Sovietice, dar Statele Unite şi occidentul erau prea uimite de ceea ce vedeau ca "victorie a Războiului Rece" pentru a face demersuri în binele comun .
 
Acesta a adăugat că niciuna dintre problemele umanităţii nu poate fi rezolvată de o singură naţiune sau de un grup de aliaţi, ori prin efort militar. 
 
Fostu lider al Uniunii Sovietice, în vârstă de 84 de ani, a adăugat că Rusia va ieşi cu siguranţă din criza economică cu care se confruntă în acest moment, pe care a atribuit-o problemelor politice interne.
 

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close