Antena 3 CNN Externe Melinda Gates s-a întâlnit cu avocaţi specializaţi în divorţuri, din 2019. Problema care o deranja pe soţia lui Bill Gates

Melinda Gates s-a întâlnit cu avocaţi specializaţi în divorţuri, din 2019. Problema care o deranja pe soţia lui Bill Gates

Melinda Gates s-a întâlnit cu avocaţi specializaţi în divorţuri încă din anul 2019, în vederea separării de soţul ei, Bill Gates.

Melinda Gates s-a întâlnit cu avocaţi specializaţi în divorţuri, din 2019. Problema care o deranja pe soţia lui Bill Gates
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    11 Mai 2021   •   16:33

Noua dezvăluire apare în The Wall Street Journal, care citează surse şi documente în acest sens.

Surse: Legătura dintre Bill Gates şi Jeffrey Epstein, o problemă în relaţia dintre magnat şi soţia sa

Persoane au dorit să-şi păstreze anonimatul au declarat că legătura dintre Bill Gates şi Jeffrey Epstein, fostul miliardar condamnat pentru infracţiuni sexuale, ar fi fost o problemă în relaţia dintre magnat şi soţia sa, Melinda, în vârstă de 56 de ani, potrivit agerpres.ro

Cuplul şi-a anunţat despărţirea săptămâna trecută, după 27 de ani de căsătorie. Ei au precizat, într-o declaraţie comună, că decizia a fost luată după "multă gândire şi multă muncă în relaţie".

Miliardarul Bill Gates, cofondatorul Microsoft, şi soţia sa, Melinda Gates, care au trei copii împreună, au anunţat că vor continua să colaboreze în cadrul fundaţiei lor, Fundaţia Bill şi Melinda Gates, dedicată combaterii sărăciei şi bolilor din lume.

Cei doi nu au oferit, însă, un motiv anume care a determinat ruptura între ei.

Melinda şi Bill Gates nu au oferit un motiv care a cauzat ruptura dintre ei

"În ultimii 27 de ani am crescut trei copii incredibili şi am construit o fundaţie ce funcţionează în întreaga lume pentru a permite tuturor oamenilor să ducă o viaţă sănătoasă şi productivă", se arată în comunicat.

"Continuăm să împărtăşim credinţa în această misiune şi vom continua să lucrăm împreună în cadrul fundaţiilor, dar nu mai credem că mai putem să ne dezvoltăm împreună în relaţia de cuplu în următoarea fază a vieţii noastre", au explicat cei doi într-un comunicat postat pe reţelele de socializare.

Bill şi Melinda Gates au împreună două fiice - Jennifer şi Phoebe, în vârstă de 25 şi, respectiv, 18 ani - şi un fiu, Rory, de 21 de ani.
 

×
Subiecte în articol: Melinda Gates Bill Gates avocati
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close