Antena 3 CNN Externe Meghan Markle este acuzată că a batjocorit poporul britanic, în mod special pe regină, în clipul aniversar de 40 de ani

Meghan Markle este acuzată că a batjocorit poporul britanic, în mod special pe regină, în clipul aniversar de 40 de ani

Meghan Markle a fost acuzată că a batjocorit-o pe regină și că „a arătat ce crede cu adevărat” despre coroană, de către un expert regal, informează DailyMail.

Meghan Markle este acuzată că a batjocorit poporul britanic, în mod special pe regină, în clipul aniversar de 40 de ani
Sursa foto: Youtube
de Alexandru Negrici    |    06 Aug 2021   •   21:42

Biograful regal Angela Levin a pus sub semnul întrebării clipul Ducesei de Sussex, lansat pentru cea de-a 40-a aniversare, în care fosta actriță a stat de vorbă în legătură într-un apel video cu vedeta de la Hollywood, Melissa McCarthy, din conacul ei din California în valoare de 11 milioane de lire sterline.

Autorul este de părere că în cadrul conversației a fost sugerat faptul că Meghan o ia în râs pe Majestatea Sa, în vârstă de 95 de ani, transformând într-o caricatură obiceiurile sale de băut ceai și tradiția acesteia de a purta „pălărie și mănuși”.

Filmată la casa pe care o împărtășește cu prințul Harry, în vârstă de 36 de ani, Meghan a folosit videoclipul, distribuit pe site-ul fundației sale caritabile Archewell, pentru a-și promova noua inițiativă menită să încurajeze femeile să se întoarcă la locul de muncă după pandemie.

Pe Twitter, Angela Levin a spus: „Altcineva mai crede că Meghan și prietena ei Melissa McCartney au batjocorit-o pe regină în videoclipul zilei de naștere?

„Amândouă țineau ceașcă și farfurie de modă veche precum cele postate de Meghan pe blogul ei după prima întâlnire cu regina. Melissa soarbe din ceașcă purtând pălărie de lux și mănuși?”, a continuat aceasta.

„Batjocura arată ce crede ea despre Familia Regală. Are ceea ce și-a dorit și îndrăznește să creadă că ne poate depăși pe toți”, mai este de părere experta.

În primele 30 de secunde de filmare, actrița Melissa susține că lucrează la grădina ei organică înainte de a pretinde că își dă seama că camera ei este pornită pentru apelul video.

„Stai așa, mă întorc imediat”, îi spune ea ducesei, înainte de a reveni la ecran, schimbându-se într-o rochie florală, poarte elegantă, asortată cu mănuși.

Actrița americană glumește: „Probabil va fi mai bine pentru tine”, în timp ce amândouă sunt văzute savurând o înghițitură de ceai din ceștile așezate pe farfurii elegante.

Biograful regal Robert Jobson a fost de acord în parte cu doamna Levin și a scris pe Twitter: „Poate ( o batjocorește pe regină). Cu siguranță, face glume pe seama britanicilor ... cu o caricatură învechită.”

O altă persoană a spus: „Nu doar pe regină, ci și cultura britanică în opinia mea.”

Dar un altul a adăugat: „Ar fi trebuit să fie amuzantă - nu să o batjocorească pe Majestatea Sa. Doar opinia mea.'

Pentru noua sa campanie „40x40”, Meghan le-a cerut celor 40 de activiști, sportivi, artiști și lideri mondiali implicați să contribuie cu 40 de minute de mentorat pentru femeile care reintră pe piața muncii.

Meghan a scris o declarație de intenție despre noua sa inițiativă „40x40” pe site-ul fundației sale caritabile Archewell.

Ea spune că atunci când reflectează la împlinirea a 40 de ani și la multe lucruri pentru care este „recunoscătoare”, a fost surprinsă de faptul că „timpul” este „printre cele mai mari și esențiale daruri ale noastre”, în special „timpul petrecut în slujba altora, știind că poate contribui la o schimbare incredibilă '.

Ducesa, care în urmă cu două luni a născut al doilea copil, Lilibet (prescurtarea numelui Reginei), a susținut că la nivel global zeci de milioane de femei au părăsit câmpul muncii în ultimii doi ani, în mare parte din cauza pandemiei.

×
Subiecte în articol: Meghan Markle
Parteneri
Xi Jinping, primit la Paris de Macron și Ursula von der Leyen
x close