Antena 3 CNN Externe Mark Zuckerberg a fost operat după o accidentare de antrenament MMA

Mark Zuckerberg a fost operat după o accidentare de antrenament MMA

Mark Zuckerberg anunţă că a suferit o ruptură de ligament încrucişat anterior şi a fost operat.

Mark Zuckerberg a fost operat după o accidentare de antrenament MMA
Sursa foto: Mark Zuckerberg/ Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Noi 2023   •   08:48

CEO-ul Meta, compania deţinătoare a Facebook, Mark Zuckerberg spune că este recunoscător medicilor și echipei care au grijă de el. 

"M-am antrenat pentru o luptă competitivă MMA la începutul anului viitor, dar acum asta va întârzia puțin. Încă aștept cu nerăbdare după ce îmi revin.

Mulțumesc tuturor pentru dragoste și susținere", a scris el pe Facebook.

Tore my ACL sparring and just got out of surgery to replace it. Grateful for the doctors and team taking care of me. I...

Publicată de Mark Zuckerberg pe Vineri, 3 noiembrie 2023

Vă amintim că mogulii reţelelor de socializare s-au provocat unul pe altul într-un meci de arte marţiale mixte, în cuşcă, în Las Vegas.

Musk a afirmat într-o postare din 20 iunie că este "pregătit pentru un meci în cuşcă" cu Zuckerberg, care este antrenat în jiujitsu.

O zi mai târziu, Zuckerberg, în vârstă de 39 de ani, care a postat imagini cu meciurile câştigate pe platforma Instagram a companiei sale, i-a cerut lui Musk, în vârstă de 51 de ani, să "trimită locaţia" pentru lupta propusă, la care Musk a răspuns "Vegas Octagon", referindu-se la un centru de evenimente unde se desfăşoară meciuri de campionat de arte marţiale mixte (MMA).

×
Subiecte în articol: Mark Zuckerberg operatie
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close