Antena 3 CNN Externe Mark Zuckerberg recunoaşte că are un obicei prost, în fiecare dimineaţă. Primul lucru pe care îl face când se trezește

Mark Zuckerberg recunoaşte că are un obicei prost, în fiecare dimineaţă. Primul lucru pe care îl face când se trezește

Mark Zuckerberg recunoaşte că are "un obicei prost" la care nu poate renunţa. "Este o situație destul de tristă, să fiu sincer", a declarat el.

Mark Zuckerberg recunoaşte că are un obicei prost, în fiecare dimineaţă. Primul lucru pe care îl face când se trezește
Sursa foto: profimediaimages.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Noi 2023   •   14:33

După ce s-a trezit în jurul orei 8 dimineața, CEO-ul Meta verifică imediat Facebook, Facebook Messenger și WhatsApp pe telefonul său, chiar înainte să-și pună lentilele de contact.

Sesiunea de social media durează de obicei doar câteva minute, dar poate dura și mai mult, a spus Zuckerberg într-o sesiune de întrebări și răspunsuri ținută pe Facebook.

"Primul lucru pe care îl fac este să mă uit la telefonul meu. Mă uit pe Facebook pentru a vedea ce se întâmplă în lume", a declarat șeful Meta, potrivit businessinsider.com.

"Este o situație destul de tristă, să fiu sincer. Am lentile de contacte și nu văd foarte bine. Și înainte de a mi le pune, mă uit adesea să văd ce se întâmplă pe Facebook".

Citeşte şi: Miliardarii planetei s-au decis: chiar vor să se bată! Lupta în cuşcă dintre Musk şi Zuckerberg va fi transmisă live

Mark Zuckerberg recunoaște însă că verificarea telefonului de la prima oră a dimineții este un obicei prost.

Zuckerberg poartă aceeași ținută aproape în fiecare zi - blugi, adidași și un tricou gri. Și spune că rămâne cu aceleași haine pentru a reduce puterea mentală cheltuită prin luarea decizilor minore.

Când a fost întrebat despre garderoba lui, el a spus publicului: "Îmi doresc foarte mult să-mi eliberez viața, astfel încât să trebuie să iau cât mai puține decizii cu privire la orice, cu excepția modului în care să servesc cel mai bine această comunitate".

×
Subiecte în articol: Mark Zuckerberg obicei Facebook
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close