Antena 3 CNN Externe "L-am prins cu mâna în buzunar": Magicianul Robert Tudor, apel pentru găsirea unui român care a încercat să-i fure portofelul, în Spania

"L-am prins cu mâna în buzunar": Magicianul Robert Tudor, apel pentru găsirea unui român care a încercat să-i fure portofelul, în Spania

Magicianul Robert Tudor face apel pe internet, pentru a găsi un bărbat care a încercat să-l fure. Totul s-a întâmplat în Madrid, iar momentul a fost filmat și publicat pe rețelele sociale.

"L-am prins cu mâna în buzunar": Magicianul Robert Tudor, apel pentru găsirea unui român care a încercat să-i fure portofelul, în Spania
Sursa foto: Magicianul Robert Tudor / Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Feb 2024   •   14:57

Robert Tudor povestește că bărbatul, despre care spune că este român, i-a băgat mâna în buzunar, în încercarea de a-l jefui.

"Uitați ce mi s-a întâmplat cu băiatul ăsta. Băi, stai așa! Mi-a băgat mâna în buzunar, aici, în Real Madrid, uitați-l, hoțul!

Mi-a băgat mâna în buzunar, mă! În magazin, la Real Madrid, un român mi-a băgat mâna, am simțit", spune magicianul Robert Tudor, în filmulețul postat pe Facebook.

Robert Tudor a povestit, pentru Antena 3 CNN, momentele prin care a trecut în Madrid, spunând că fiul său s-a speriat foarte tare.

Citește și: Un bărbat a aflat că era căsătorit de 40 de ani cu un scoțian, fără să-l fi cunoscut vreodată, în Italia

"Eram în magazin și țineam geaca în mână. Atunci am simțit cum cineva îmi bagă mâna în buzunarul de la geacă. Când m-am întors, era cineva cu mâna în buzunar.

Când m-am întors spre el, i-am vorbit direct în română, pentru că mi-am dat seama că e român.

Am verificat dacă mi-a luat vreun ban și până să vină Poliția  am scos telefonul să-l filmez și a fugit pe scări.

Nu mi-a furat nimic, doar l-am prins cu mâna în buzunar. Mai rău s-a speriat copilul", a spus Robert Tudor, pentru Antena 3 CNN.

×
Subiecte în articol: magician Robert Tudor furt Madrid
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close