Antena 3 CNN Externe Kevin Spacey, suspendat din serialul ”House of Cards”

Kevin Spacey, suspendat din serialul ”House of Cards”

Kevin Spacey, suspendat din serialul ”House of Cards”
04 Noi 2017   •   15:57

Netflix a anunţat că încetează colaborarea cu Kevin Spacey, în urma acuzaţiilor de hărţuire şi agresiune sexuală lansate împotriva lui. Actorul a fost suspendat din serialul ”House of Cards”, potrivit companiei producătoare a show-ului, Media Rights Capital.

Compania Netflix a transmis că nu va continua să difuzeze show-ul dacă Spacey va continua să fie implicat în proiect.

”Netflix nu se va mai implica în nicio producţie viitoare a «House of Cards» care îl include pe Kevin Spacey. Vom continua să lucrăm cu Media Rights Capital în această perioadă pentru a ne evalua drumul în ceea ce priveşte acest show”, a spus un purtător de cuvânt al Netflix.

Media Rights Capital (MRC), compania care produce serialul ”House of Cards”, a anunţat, de asemenea, suspendarea lui Kevin Spacey din proiect. Spacey a interpretat rolul principal în acest serial şi a fost producătorul executiv al serialului, informează news.ro.

”În timp ce continuăm ancheta în legătură cu acuzaţiile grave aduse în privinţa comportamentului lui Kevin Spacey pe platourile de filmare pentru «House of Cards», acesta a fost suspendat”, a transmis MRC.

Netflix a decis să nu continue cu lansarea filmului ”Gore”, produs de Spacey şi în care actorul urma să interpreteze rolul principal. Filmul se afla în postproducţie.

×
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close