Antena 3 CNN Externe Jo Lindner, un sportiv urmărit de milioane de oameni, a murit în braţele iubitei sale

Jo Lindner, un sportiv urmărit de milioane de oameni, a murit în braţele iubitei sale

Jo Lindner, un sportiv urmărit de milioane de oameni pe reţelele de socializare, a murit la vârsta de 30 de ani, în braţele iubitei sale.

Jo Lindner, un sportiv urmărit de milioane de oameni, a murit în braţele iubitei sale
Sursa foto: Instagram | @immapeaches
de Alin Tarnovschi    |    02 Iul 2023   •   19:13

Jo Lindner, cunoscut pe reţelele sociale ca Joesthetics, era urmărit de aproape 9 milioane de oameni pe Instagram, în timp ce pe YouTube avea aproape un milion de followeri şi aproximativ 500 de milioane de vizualizări ale clipurilor sale video.

Tânărul german în vârstă de 30 de ani a murit în braţele iubitei sale, cunoscută drept NICHA, după ce ar fi suferit un anevrism.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Jo Lindner locuia în Thailanda, alături de iubita sa, şi posta constant pe reţelele sociale clipuri video în care se antrena sau în care le oferea oamenilor sfaturi pentru sănătate.

Jo Lindner, cunoscut ca Joesthetics, a murit la 30 de ani

Iubita lui Jo Lindner a posat un mesaj pe Instagram, după moartea sportivului, în care a explicat că acesta a murit în braţele ei.

"Ieri, s-a stins din cauza unui anevrism. Am fost acolo, cu el, în cameră. Mi-a pus la gât lănţişorul pe care l-a făcut pentru mine şi apoi s-a întins aproape de mine aşteptând să meargă la sală. Era în braţele mele, apoi s-a întâmplat totul atât de repede.

În urmă cu trei zile a tot psus că îl doare gâtul, dar nu am realizat decât atunci când a fost prea târziu. În acest moment nu pot scrie mai multe. Credeţi-mă că acest om este mai mult decât veţi şti vreodată. Atât de dulce şi puternic, atât de muncitor, loial, cinstit şi deştept. Şi a crezut în absolut toată lumea!", a scris NICHA în postarea apreciată de peste 300.000 de oameni.

×
Subiecte în articol: Jo Lindner bodybuilding Instagram YouTube
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close