Antena 3 CNN Externe Jaf de 700.000 de euro într-un hotel de lux din Milano | Victima, o turistă de 77 de ani

Jaf de 700.000 de euro într-un hotel de lux din Milano | Victima, o turistă de 77 de ani

O turistă de 77 de ani care a ales un sejur la un hotel de lux din Milano a trăit un adevărat şoc când a observat că seiful din camera sa a fost spart.

Jaf de 700.000 de euro într-un hotel de lux din Milano | Victima, o turistă de 77 de ani
Sursa foto: GettyImages
de Claudia Popovici    |    30 Oct 2023   •   20:19

Femeia, o turistă de 77 de ani din străinătate, alesese cazarea într-un hotel de lux, din Milano, mai ales că avea cu ea o trusă de bijuterii în valoare de 700.000 de euro.

Liniştită că are la dispoziție un seif şi un personal gata să o ajute oricând, femeia şi-a văzut de planul ei de a vizita superbul oraş.

Totul a decurs perfect până în ziua plecării, duminică după-amiază, când femeia a sesizat cu stupoare că trusa ei cu bijuterii în valoare de 700.000 de euro dispăruse din seiful aflat în camera de hotel.

Înainte de a depune plângere, femeia a verificat și locuința sa din Monte Carlo pentru a se asigura că nu le lăsase acolo, dar, primind un răspuns negativ, nu a avut de ales decât să raporteze fapta conducerii hotelului şi Poliţiei din Milano. Rămâne acum de aflat cum au reușit hoții să aibă acces în camera ei, notează stiridiaspora.ro

Cazul este investigat de carabinierii companiei Duomo, care au efectuat anchete și au ascultat martori. Viziunea camerelor de supraveghere video va fi de asemenea utilă pentru a reconstitui unele detalii ale jafului.

×
Subiecte în articol: jaf turista hotel de lux Milano
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close