Antena 3 CNN Externe Gestul emoționant al unui tânăr care și-a pierdut sora pentru totdeauna. „Nu mai pot face nimic acum, dar dacă citești aceste cuvinte...”

Gestul emoționant al unui tânăr care și-a pierdut sora pentru totdeauna. „Nu mai pot face nimic acum, dar dacă citești aceste cuvinte...”

Gestul emoționant al unui tânăr care și-a pierdut sora pentru totdeauna. „Nu mai pot face nimic acum, dar dacă citești aceste cuvinte...”
Sursa foto: foto- Pexels
24 Mar 2019   •   21:41

Un tânăr și-a pierdut sora, cu care avea o relație foarte specială, după ce aceasta s-a sinucis. 

Stephanie Housley, în vârstă de 34 de ani, suferea de depresie, ceea ce a îndemnat-o să recurgă la gestul extrem. 

Fratele ei a fost foarte afectat de dispariția bruscă a acesteia. A postat pe rețelele sociale ultimul selfie pe care l-a făcut cu sora lui și i-a încurajat pe toți urmăritorii să petreacă cât mai mult timp posibil cu cei dragi și să creeze amintiri alături de ei. 

„Nu mai pot face nimic acum, dar dacă citești aceste cuvinte, îți ofer următorul sfat: petrece mai mult timp cu familia și pritenii. Spune-le că îi iubești. Și spune-le asta mai des”, a spus fratele acesteia, potrivit Metro

„Deși suferea de depresie, nimeni nu s-a așteptat la asta”, a spus un apropiat al tinerei. 

„Părea că e mult mai bine în ultima perioadă, de aceea a fost un șoc pentru noi toți”, a spus o altă cunoștință a tinerei. 

×
Subiecte în articol: frate sora relatie
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close