Antena 3 CNN Externe Influencer român, bătut cu bestialitate de un grup de băieți, din cauză că este mult prea cunoscut pe internet: ”Această agresiune este prețul popularității mele”

Influencer român, bătut cu bestialitate de un grup de băieți, din cauză că este mult prea cunoscut pe internet: ”Această agresiune este prețul popularității mele”

Un tânăr român, în vârstă de 22 de ani, a fost bătut de un grup de băieți, pentru că este mult prea ”popular” pe TikTok.

Influencer român, bătut cu bestialitate de un grup de băieți, din cauză că este mult prea cunoscut pe internet: ”Această agresiune este prețul popularității mele”
Sursa foto: Instagram/ George Ciupilan
de Roxana Mihăiescu    |    17 Ian 2024   •   17:43

George Ciupilan s-a născut în România, dar a crescut în Italia. În anul 2019, tânărul a participat la reality show-ul  ”Il Collegio”, ia în 2021 a luat la un alt reality-show de succes- ”La Caserma”.

Un an mai târziu, în 2022, George a intrat  casa VIP Big Brother, un alt show de succes, care i-a adus succesul. 

În prezent, pe Instagram se mândrește cu aproximativ 570 de mii de urmăritori, în timp ce pe TikTok este înconjurat de aproape 2 milioane de urmăritori.

Faima nu i-a adus doar succes, ci și invidie. Pe data de 14 ianuarie 2024, influencerul a fost atacat de un grup de băieți. 

Citește și: Tinerii români nu mai merg la facultate şi vor să se facă influenceri sau modele de videochat pentru a câştiga bani uşor

După ce și-a revenit, George a povestit tot ceea ce i s-a întâmplat, în cadrul unui clip, care a devenit viral pe TikTok.

”Bună ziua! Din păcate, aceasta este condiția mea fizică actuală. Mai am de făcut niște analize medicale în ceea ce privește partea superioară a corpului, în special la umărul pe care mă chinui să-l mișc. Din păcate, această agresiune este prețul popularității mele. Sper ca niciunui alt coleg care face aceeași activitate ca mine să nu i se întâmple așa ceva și să fie nevoit să-și riște sănătatea, așa cum mi se întâmplă mie în aceste ore”, a declarat George, scrie Optimagazine. 

View this post on Instagram

A post shared by George Ciupilan (@georgeciupilan)

Nu se cunosc detalii despre persoanele care au recurs la această faptă, însă polițiștii fac cercetări pentru a stabili cine sunt vinovații. Din fericire, starea de sănătate a tânărului este una bună și se află în afara oricărui pericol. 

 

×
Subiecte în articol: george ciupilan influencer bătaie
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close