Antena 3 CNN Externe O fetiță, supraviețuitoare a masacrului de la Uvalde, a suferit un stop cardiac după ce a vizitat mormântul prietenei ei

O fetiță, supraviețuitoare a masacrului de la Uvalde, a suferit un stop cardiac după ce a vizitat mormântul prietenei ei

O fetiță de clasa a patra, supraviețuitoare a masacrului de la Uvalde, a suferit un stop cardiac după ce a vizitat mormântul celei mai bune prietene pentru a-i lăsa un ursuleț de pluș.

O fetiță, supraviețuitoare a masacrului de la Uvalde, a suferit un stop cardiac după ce a vizitat mormântul prietenei ei
Sursa foto: Twitter
de Alexandra Ionescu    |    10 Iun 2022   •   18:32

O fetiță care a supraviețuit împușcăturii din școală Uvalde, Texas,unde au murit doi profesori și 19 copii, a fost la un pas de moarte din cauza unui stop cardiac, în timp ce vizita mormântul celei mai bune prietene a ei.

Illiana Treviño, în vârstă de 11 ani, a fost trimisă la spital săptămâna trecută, când ritmul cardiac i-a crescut dramatic după ce a lăsat un ursuleț de pluș și flori la memorialul lui Amerie Jo Garza, în vârstă de 10 ani.

„Amerie o proteja pe Illiana de bătăuși și îi venea mereu în ajutor”, a spus mama fetiței, Jessica Treviño, pe o pagină GoFundMe pentru a strânge fonduri pentru facturile medicale. „Inima ei nu poate suporta stresul și trauma din această săptămână trecută”, a scris ea.

”Abia vedem efectele secundare ale a ceea ce acest incident tragic a adus comunității noastre”, a adăugat mama ei în cadrul strângerii de fonduri, menționând, de asemenea, că Illiana a fost trimisă la Spitalul Metodist de Copii din San Antonio - la o oră și jumătate de mers cu mașina din Uvalde.

Illiana rămâne încă la spital, de joi. Mama ei a spus că fetița de 11 ani nu a avut niciodată probleme cu inima înainte de incident, potrivit People.

Illiana a ieșit nevătămată din atacul din 24 mai de la Robb Elementary, după ce bărbatul înarmat nu i-a atacat sala de clasă. Cu toate acestea, Amerie a fost împușcată după ce a încercat să sune la 911 de pe telefonul mobil, potrivit bunicii victimei, Berlinda Arreola.

Illiana a aflat de moartea lui Amerie după ce a văzut chipul celei mai bune prietene la știri.

„A început să țipe și să plângă”, a spus mama fetei, potrivit The Daily Mail.

 

×
Subiecte în articol: Uvalde Texas SUA masacru fetita Illiana Treviño
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close