Antena 3 CNN Externe O femeie și-a vândut casa şi i-a dat 100.000$ unui bărbat cunoscut pe Facebook, care a minţit-o că o iubeşte

O femeie și-a vândut casa şi i-a dat 100.000$ unui bărbat cunoscut pe Facebook, care a minţit-o că o iubeşte

O femeie şi-a vândut casa şi i-a dat 100.000 de dolari unui bărbat cu care avea o relaţie pe Facebook şi care a minţit-o că s-a îndrăgostit de ea.

O femeie și-a vândut casa şi i-a dat 100.000$ unui bărbat cunoscut pe Facebook, care a minţit-o că o iubeşte
Sursa foto: Profimedia Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Mai 2023   •   12:47

Iubirea oarbă a făcut-o pe o femeie de 75 de ani din Georgia, Statele Unite, să își vândă casa pentru a-i da aproape 100.000 de dolari unui bărbat de pe Facebook care i-a spus că este îndrăgostit de ea. 

Poliția a spus că femeia, a cărei identitate nu a fost făcută publică, a început să vorbească cu bărbatul pe platforma socială în luna martie.

În ciuda faptului că cei doi nu s-au întâlnit niciodată față în față, femeia i-a trimis escrocului aproximativ 95.000 de dolari, cea mai mare parte a sumei provenind din vânzarea casei. 

Bătrâna și-a dat seama că totul a fost o înșelătorie și nu iubire, în momentul în care bărbatul, după ce a primit banii, a oprit orice legătură cu aceasta. Anchetatorii fac acum investigații în vederea identificării escrocului. Acest gen de înșelătorie este tot mai întâlnită în SUA. 

Conform Insider, numai în ultimul an, americanii au pierdut 1,3 miliarde de dolari din cauza escrocilor sentimentali de pe rețelele sociale.

×
Subiecte în articol: femeie internet Facebook SUA
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close