Antena 3 CNN Externe "Am salvat-o în ultimul moment!" O femeie a sărit în gol de la etajul șase și a fost prinsă în zbor de vecinul care locuiește dedesubt

"Am salvat-o în ultimul moment!" O femeie a sărit în gol de la etajul șase și a fost prinsă în zbor de vecinul care locuiește dedesubt

O femeie în vârstă de 31 de ani din Italia a vrut să se sinucidă şi a sărit în gol de la etajul șase al blocului în care locuia. Vecina sa de la etajul cinci a început să strige pentru a preveni tragedia şi soţul ei, în vârstă de 73 de ani, a prins-o în zbor pe tânără.

"Am salvat-o în ultimul moment!" O femeie a sărit în gol de la etajul șase și a fost prinsă în zbor de vecinul care locuiește dedesubt
Sursa foto: profimediaimages.ro
de Silvia Preda    |    08 Iul 2023   •   16:15

Femeia a fost salvată în ultimul moment de un vecinul său. Tânăra a sărit în gol de la etajul șase al blocului în care locuia, în cartierul San Donato din Pescara (Abruzzo).

Femeia a trecut peste balustrada de pe balconul său și s-a agățat de marginea acestuia, scrie ziarul Il Pescara.

Din fericire, vecina de la etajul cinci, de sub ea, a început să strige pentru a încerca să prevină tragedia. Soțul ei, un bărbat de 73 de ani, a ieșit imediat pe balcon și a reușit să o prindă de picioare și să o tragă pe balconul său, în siguranță, înainte ca ea să cadă.

La fața locului au intervenit apoi pompierii, poliția și un echipaj medical, care a transportat-o pe tânără la spital.

Bătrânul de 73 de ani spune că este foarte fericit că a reușit să salveze viața unei tinere.

Citeşte şi: Când trebuie să mergi la un psihiatru și când trebuie să mergi la un psiholog

Românii care suferă de depresie și anxietate pot găsi sprijin în abordarea sănătății mintale și emoționale, la primul hub antidepresie din România, la TEL VERDE 0374.456.420, disponibil 24 de ore din 24.

De asemenea, cei care prezintă impulsuri suicidale, sau familiile acestora, pot găsi asistență la Alianța Română de Prevenție a Suicidului, la telefon 0800 801 200, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, sau, 24/7, prin email la [email protected].

×
Subiecte în articol: Italia sinucidere tentativa Abruzzo
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close