Antena 3 CNN Externe O femeie din Londra a sunat de peste 2.000 de ori, în trei ani, la numărul de urgență | Pedeapsa primită pentru apelurile repetate

O femeie din Londra a sunat de peste 2.000 de ori, în trei ani, la numărul de urgență | Pedeapsa primită pentru apelurile repetate

O femeie din Londra a apelat în mod insistent la numărul de urgență în ultimii trei ani. Peste 2.000 de apeluri au fost înregistrate, motiv pentru care s-a impus și o sancțiune.

O femeie din Londra a sunat de peste 2.000 de ori, în trei ani, la numărul de urgență | Pedeapsa primită pentru apelurile repetate
Sursa foto: Profimedia Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Apr 2024   •   17:30

O femeie din Londra care a sunat la numărul de urgență de peste 2.000 de ori în trei ani a fost condamnată la închisoare. Ea va sta după gratii 22 de săptămâni. De asemenea, a primit interdicția de a mai utiliza linia pentru urgențe.

Femeia în vârstă de 56 de ani locuiește în Harrow, în nordul Londrei. Ea a folosit 17 numere de telefon diferite pentru a suna linia de urgență între 2021 și 2023, potrivit Sky News.

În 2023, femeia a sunat de 1.194 de ori. Ea a fost arestată în ianuarie pentru 668 de încălcări ale Legii privind comunicațiile și a fost acuzată de 670 de infracțiuni.

După ce a fost arestată, ea a agresat un polițist și a urinat în autospeciala Poliției. În final, agresoarea a fost condamnată la 22 de săptămâni de închisoare și după eliberare poate fi din nou închisă dacă sună la linia de urgență fără a avea nevoie.

Potrivit Poliției Metropolitane, prejudiciile create de femeie prin apelurile repetate se ridică la valoarea de 4.500 de lire sterline doar pentru o perioadă de cinci luni.

×
Parteneri
Rezultatele anchetei în cazul pacienților morţi la Spitalul Pantelimon
x close