Antena 3 CNN Externe O familie cu un bebeluş a rămas fără acoperiş deasupra capului, după ce mama a răspuns la un mesaj pe Facebook

O familie cu un bebeluş a rămas fără acoperiş deasupra capului, după ce mama a răspuns la un mesaj pe Facebook

O familie tânără, cu un copil, a rămas fără adăpost după ce a fost înșelată de un bărbat, printr-un mesaj pimit pe Facebook.

O familie cu un bebeluş a rămas fără acoperiş deasupra capului, după ce mama a răspuns la un mesaj pe Facebook
Sursa foto: pixabay.com
de Georgiana Adam    |    31 Oct 2022   •   08:00

Kaitlin Clayton, 18 ani, și Dylan Doherty, 21 de ani, din Southport, Marea Britanie, au devenit părinții lui Archie în urmă cu cinci luni.

De atunci, s-au mutat împreună pentru a începe noua viață ca familie.

Kaitlin a petrecut mult timp pe internet, căutând casa perfectă pe site-urile agenților imobiliari și pe alte site-uri de închiriere de proprietăți. În cele din urmă, a apelat la Facebook Marketplace.

Femeia a spus că a trimis mesaje și a comentat la mai multe reclame pentru apartamente care păreau perfecte pentru familia ei, dar apoi a găsit un mesaj pe Facebook de la un bărbat care a spus că ar putea avea ceva potrivit pentru ea.

Tânăra a răspuns la mesaj și a mers să vadă apartamentul împreună cu un prieten.

În acea zi, tânăra mama a plătit 250 de lire sterline și o "taxă pentru animale de companie" de 50 de lire sterline, pentru care a primit o chitanță scrisă de mână, precum și una electronică prin e-mail.

"Eram atât de entuziasmați să ne mutăm. Aveam un nou-născut și am muncit atât de mult pentru a obține acest apartament", a spus ea.

Dar pe măsură ce data convenită pentru mutare se apropia, timp în care ea a mai cheltuit sute de lire pe obiecte pentru noua locuință, bărbatul de pe Facebook a devenit dintr-o dată dificil de găsit.

În ziua în care ar fi trebui să se mute, bărbatul i-a trimis un mesaj lui Kaitlin, în care îi spunea că din cauza unei "probleme cu apartamentul" nu se vor putea muta.

Kaitlin și-a dat seama că fusese înșelată doar după ce un prietenul care o însoțise să vadă apartamentul i-a arătat postări pe rețelele de socializare care avertizau cu privire la acel bărbat. Se vorbea acolo despre întâmplări similare, spuse de celelalte victime.

"Acum a trebuit să ne mutăm înapoi în casele părinților noștri, după ce am fost lăsaţi aproape fără adăpost. 

Nu avem prea multe acum. Am muncit din greu pentru banii aceia și cineva ni i-a luat pur și simplu, cineva căruia pur și simplu nu-i pasă de nimeni", se plânge tânăra mamă, potrivit The Mirror.

×
Subiecte în articol: casa Facebook Marketplace înşelare
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close