Antena 3 CNN Externe Elon Musk spune că se va antrena dacă meciul în cușcă, dintre el și Mark Zuckerberg, chiar va avea loc

Elon Musk spune că se va antrena dacă meciul în cușcă, dintre el și Mark Zuckerberg, chiar va avea loc

Elon Musk a declarat, sâmbătă, că dacă meciul în cușcă dintre el și Zuckerberg se confirmă, va începe antrenamentul de arte marțiale. Povestea a devenit virală pe rețelele sociale, iar internauții așteaptă să vadă dacă cei doi miliardari chiar vorbesc serios.

Elon Musk spune că se va antrena dacă meciul în cușcă, dintre el și Mark Zuckerberg, chiar va avea loc
Sursa foto: hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Iun 2023   •   11:14

"Nu am început încă să mă antrenez. Deci, dacă se va întâmpla asta, o voi face", a spus Musk într-o discuție pe Twitter cu Ashlee Vance, autoarea unei cărți despre Musk și cursa spațială, precizează Reuters.

Meciul „s-ar putea întâmpla cu adevărat”, a mai spus Musk, adăugând că este posibil că ar putea merge prost dacă Zuckerberg ia meciul în serios, având în vedere că fondatorul Meta a participat recent niște turnee de jiu-jitsu.

Deocamdată nu există o dată fixă pentru lupta pe care Elon Musk a propus-o. Chiar și așa, cotele de pariuri pentru luptă cresc.

Citește și: „Ne vedem la Octagon!” Elon Musk și Mark Zuckerberg ar fi decis să se ia la bătaie, precum adolescenții înfierbântați, pe vremuri

×
Subiecte în articol: Elon Musk Mark Zuckerberg meci in cusca
Parteneri
Ordinea partidelor pe buletinul de vot, la alegerile europarlamentare 2024
x close