Antena 3 CNN Externe Efectul Bruni: Miniştrii francezi, obligaţi să ţină regim şi să slăbească

Efectul Bruni: Miniştrii francezi, obligaţi să ţină regim şi să slăbească

Efectul Bruni: Miniştrii francezi, obligaţi să ţină regim şi să slăbească
Sursa foto: sarkozy bruni
07 Oct 2009   •   16:41

Miniştrii francezi suferă de "efectul Carla Bruni", având în vedere că li se cere să respecte regimul de viaţă al lui Nicolas Sarkozy, să slăbească şi în general să arate bine. Ultimele informaţii din Hexagon arată că un parlamentar a fost avertizat că trebuie să slăbească şi să îşi schimbe coafura dacă doreşte un post în guvern.
Astfel, talentul politic nu mai pare de ajuns pentru un loc în cabinet. Dorind să fie înconjurat numai de persoane în formă fizică, ?Super Sarko? a preluat total pasiunea pentru fitness de la soţia sa, Carla Bruni, fost supermodel, actuală cântăreaţă şi fanatică a sălii de sport.

?Nicolas Sarkozy este foarte atent cu fizicul miniştrilor săi. Ei trebuie să dea un exemplu, să fie în formă?, declara un consilier de la Élysée, în timp ce Le Parisien remarca spectaculoasa slăbire a mai multor miniştri.

Sarkozy a urmat un aspru regim alimentar şi sportiv în urma căruia a slăbit 7 kilograme anul trecut. În pofida faptului că aceasta l-a slăbit foarte mult şi a leşinat în timpul unei şedinţe de jogging, el continuă regimul.
Iar acum efectul Carla a cuprins şi alţi colegi. Cea mai spectaculoasă transformare este a lui Brice Hortefeux, ministrul de interne, şi unul din prietenii apropriaţi. De asemenea, Eric Besson, Hervé Novelli, ministrul comerţului , sau al industriei Christian Estrosi.

Observatorii au remarcat că această disciplină este departe de epoca Jacques Chirac, fostul preşedinte cunoscut pentru apetitul său. Contrar succesorului său, Chirac i-a spus premierului său nepopular Alain Juppé că trebuie să se îngraşe dacă vrea să fie simpatizat.
Antena3.ro

×
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close