Antena 3 CNN Externe Un cuplu din Marea Britanie a economisit peste 15.000 de lire sterline la nuntă. Mirii le-au cerut un lucru neobișnuit invitaților

Un cuplu din Marea Britanie a economisit peste 15.000 de lire sterline la nuntă. Mirii le-au cerut un lucru neobișnuit invitaților

Un cuplu din Marea Britanie a reușit să economisească peste 15.000 de lire sterline la nuntă. Cei doi tineri au plănuit totul în detaliu și au mărturisit că nunta a ieșit fix așa cum au visat.

Un cuplu din Marea Britanie a economisit peste 15.000 de lire sterline la nuntă. Mirii le-au cerut un lucru neobișnuit invitaților
Sursa foto: pexels.com
de Roxana Mihăiescu    |    07 Noi 2023   •   22:54

 Lauren Vickery-Yong și Connor Young din Southampton, Hampshire, au optat pentru o nuntă cu buget redus, reușind să limiteze cheltuielile totale la doar 2.721 de lire sterline.

Lauren, în vârstă de 25 de ani, a găsit o rochie de mireasă elegantă cu un preț incredibil de mic, achiziționată la un preț de 200 de lire sterline de la un magazin de caritate. Pe de altă parte, mirele, în vârstă de 33 de ani, a ales să poarte un costum pe care îl avea deja în garderobă, eliminând astfel o altă cheltuială.

Cea mai semnificativă cheltuială a fost localul unde au organizat nunta, pentru care au plătit 1.350 de lire sterline. Totuși, pentru a economisi și mai mult, cei doi au făcut singuri invitațiile de nuntă și decorațiunile.

Citește și: Statul acoperă total sau parțial dobânda celor care vor să solicite credite pentru studii sau nuntă. Condițiile pe care trebuie să le îndeplinească românii

Mai mult decât atât, în loc să angajeze un fotograf profesionist, mirii au cerut invitaților să captureze momentele speciale cu telefoanele lor, aducând un element personal și economisind în același timp. Această abordare inspirată a permis cuplului să aibă o nuntă memorabilă fără să-și depășească bugetul.

”Provenim amândoi din familii din clasa muncitoare, așa că am fost crescuți știind adevărata valoare a banilor. Am fost întotdeauna învățați că dacă nu îți poți permite, nu poți avea. Cred că niciunul dintre noi ar dori să cheltuiască atât de mulți bani doar pentru o zi”, a spus Lauren.

Cei doi spun că nu ar schimba nimic la nunta lor dacă ar putea să o facă din nou.

”Sincer, cred că niciunul dintre noi nu ar fi vrut să facă ceva diferit și, în orice caz, a fost mai bine decât am crezut că ar fi”, a mai mărturisit Lauren, notează Mirror.

×
Subiecte în articol: nunta miri economii
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close