Antena 3 CNN Externe Din păcate, o veste tristă! Un îndrăgit actor s-a stins din viață (FOTO, VIDEO)

Din păcate, o veste tristă! Un îndrăgit actor s-a stins din viață (FOTO, VIDEO)

Din păcate, o veste tristă! Un îndrăgit actor s-a stins din viață (FOTO, VIDEO)
22 Noi 2017   •   09:00

Este doliu în familia unui mare actor american, care s-a stins din viață la vârsta de 67 de ani, în Florida. Este vorba despre David Cassidy, un cunoscut actor și cântăreț, care a jucat în anii 70' în serialul "The Partridge Family". Acesta a murit marți, din cauza unei insuficiențe hepatice.

Familia este cea care a făcut anunțul trecerii în neființă a artistului.

"În numele familiei Cassidy și cu profundă tristețe anunțăm decesul părintelui, unchiului și fratelui nostru drag, David Cassidy. David a murit înconjurat de oamenii care îl iubeau, fericit și eliberat de durerea care l-a chinuit atâta vreme", a spus familia lui prin intermediul unui comunicat, conform FoxNews

Actorul dezvăluise la începutul anului 2017 că suferea de demență.

Printre numeroasele persoane care s-au arătat afectate de moartea cântărețului se numără și cofondatorul trupei Beach Boys, Brian Wilson.

"Sunt foarte trist să aud despre David Cassidy. Au fost momente, în anii 70', când venea la mine acasă și începeam să scriem cântece împreună. A fost o persoană foarte talentată și drăguță. Iubire & Milă pentru David și familia lui", au fost cuvintele lui Wilson. 

×
Subiecte în articol: doliu cantaret Florida familia
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close