Antena 3 CNN Externe Diaspora Un român, considerat erou în Italia după ce salvat doi răniți într-un accident

Un român, considerat erou în Italia după ce salvat doi răniți într-un accident

Un român, considerat erou în Italia după ce salvat doi răniți într-un accident
Sursa foto: foto- captură Antena 3
09 Dec 2018   •   16:54

Un român e considerat român în Italia după ce a încercat să salveze două victime ale unui accident

O mașină a intrat în plin într-un TIR condus de un șofer român. Imediat după impact, bărbatul s-a dat jos din cabina autocamionului și a acordat primul ajutor victimelor. 

Întregul episod a fost filmat de o cameră de pe bordul TIR-ului, iar românul a povestit în detaliu pe Facebook cum a încercat să ajute victimele. 

Șoferul român povestește că înainte de accident își vedea liniștit de drum. Conducea pe un traseu bine cunoscut, când la un moment dat a auzit un zgomot puternic, iar TIR-ul s-a oprit brusc. 

După câteva secunde, omul și-a dat seama că a fost lovit de o mașină. Fără să stea pe gânduri, s-a dat jos din autocamion și a mers să vadă dacă victimele au nevoie de ajutor.

„Instinctul meu a fost să văd dacă ei sunt ok. Erau doi pasageri. Era o femeie la volan care plângea și era pasagerul care acuza dureri în abdomen. Nu putea să vorbească, avea o respirație dificilă. Am fugit la camion, mi-am luat trusa de prim ajutor și am făcut ce am învățat în cele două cursuri ale mele de prim ajutor, să încerc că-i ajut în aceste momente”, a povestit românul. 

×
Subiecte în articol: accident raniti erou roman
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close