Antena 3 CNN Externe Diaspora Tragedie în Spania: O româncă a fost asasinată la comandă. Criminalii au fost dați de gol de o mănuşă

Tragedie în Spania: O româncă a fost asasinată la comandă. Criminalii au fost dați de gol de o mănuşă

Tragedie în Spania: O româncă a fost asasinată la comandă. Criminalii au fost dați de gol de o mănuşă
10 Iul 2019   •   11:39

Descoperire șocantă a anchetatorilor spanioli în cazul tinerei sibience Maria Marian, ucisă în luna noiembrie a anului trecut în orașul spaniol Zaragoza. O mănușă pierdută de cel care a împușcat-o pe Maria a dus la descoperirea făptașilor. Nu mai puțin de zece persoane printre care trei lituanieni, dar și români, au fost reținuți de poliția spaniolă.

Poliția spaniolă a anunțat zilele trecute că i-a arestat pe criminal precum și pe ceilalți suspecți. Toți sunt din localitățile spaniole Cadrete, Cuarte, María de Huerva și Cambrils. Printre deținuți se numără și trei cetățeni lituanieni.

Secția de omucideri a poliției din Aragona a arestat zece persoane joia trecută pentru presupusa lor implicare în crima Mariei Marian, tânăra de 28 de ani originară din Sibiu, care a fost ucisă în fața casei Movera, acolo unde aceasta locuia.

Poliția a anunțat încă de atunci că una dintre ipotezele luate în calcul era chiar reglarea unor conturi legate de traficul de droguri, mai ales pentru că iubitul Mariei, José NT, în vârstă de 70 de ani era cunoscut sub numele de „el Mixtos”. El a fost la vremea respectivă condamnat în Zuera pentru trafic de droguri.

Detalii, pe oradesibiu.ro.

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close