Antena 3 CNN Externe Diaspora Tânăr curier român, dispărut fără urmă în Germania. Familia cere ajutor

Tânăr curier român, dispărut fără urmă în Germania. Familia cere ajutor

Un tânăr curier român a dispărut fără urmă in Germania. Familia îl caută cu disperare pentru că nu mai ştie nimic despre el din data de 9 martie.

de Naty Badea    |    14 Mar 2024   •   11:35

Este vorba despre o dispariţie misterioasă a unui român în Germania. Alexandru Rohozneanu este numele lui, are 27 de ani, iar familia nu mai ştie nimic despre acesta din data de 9 martie.

Tânărul este curier în Augsburg, în Germania şi se afla în această ţară de aproximativ un an. În plus, el ţinea legătura zilnic cu familia sa.

De aceea, faptul că nu a mai dat niciun semn de viaţă a îngrijorat teribil rudele care au făcut diverse apeluri publice pentru găsirea acestui tânăr. Au pus pe pagina de Facebook Voluntari în Europa poza tânărului şi semnalmentele acestuia, cu speranţa că cineva ar putea avea informaţii despre el.

"Bună ziua dăm alertă pentru dispariția băiatului din poze. Cine l-a văzut sau știe ceva despre el, vă rugăm mesaje în privat. De pe data de 9 martie nu mai știe nimeni de el. Lucra în Germania în Augsburg ca și curier. Vă rugăm frumos distribuiți mai departe să îl putem găsi. Îl cheamă Alexandru Rohozneanu.” scrie o rudă pe pagina de Facebook.

Cine l-a văzut sau cine are detalii despre acest tânăr este rugat să sune imediat la poliţie sau să înştiinţeze familia.

×
Subiecte în articol: tanar disparut curier român Germania
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close