Antena 3 CNN Externe Diaspora O româncă din Germania, însărcinată în opt luni, este victimă într-un nou caz Elodia. Procurorii acuză de crimă doi bărbați, în lipsa cadavrului

O româncă din Germania, însărcinată în opt luni, este victimă într-un nou caz Elodia. Procurorii acuză de crimă doi bărbați, în lipsa cadavrului

Un nou caz Elodia a pus în alertă autoritățile din Germania. O româncă, însărcinată în opt luni, ar fi fost ucisă de iubitul ei şi de un alt bărbat.

de Naty Badea    |    10 Ian 2024   •   13:52

O româncă însărcinată în opt luni ar fi fost răpită și ucisă de partenerul său de viață. Criminalul ar fi avut un complice.

Deși cadavrul femeii nu a fost găsit, oamenii legii sunt convinși că aceasta nu mai în viață.

De altfel, procurorii au făcut public scenariul presupusei crime.

"Un caz extrem de complicat în Germania: o româncă în vârstă de 39 de ani, însărcinată în luna a 8-a, a fost dată dispărută pe data de nouă decembrie 2022, după ce își dusese fiul adoptiv la grădiniță.

La mai bine de un an de la această dispariție, procurorii germani au formulat primele acuzații la adresa inculpaților. Este vorba despre fostul partener de viață al femeii, un cetățean bosniac în vârstă de 50 de ani, și de partenerul de afaceri al acestuia, un cetățean german în vârstă de 48 de ani.

Cadavrul femeii nu a fost încă descoperit. Totuși, procurorii susțin că există destule probe și destui martori care să poată demonstra crima.

Acuzații ar fi "plimbat" telefonul victimei până în Italia

Atenție, vorbim de peste 100 de martori și 10 experți care sunt pregătiți să depună mărturie în instanță.

Potrivit anchetatorilor, românca a fost luată de către cei doi bărbați și dusă într-un depozit părăsit, unde, foarte probabil, a fost supusă violențelor și apoi ucisă, dar nu înainte de a scrie și semna o scrisoare prin care își retrăgea toate acuzațiile pe care le formulase anterior, în două dosare penale, împotriva celor doi bărbați.

Trupul femeii a fost dus apoi într-un loc rămas încă descoperit.

Unul dintre suspecți ar fi trimis de pe telefonul femeii mai multe mesaje de adio către persoanele apropiate acesteia, apoi a dus aparatul în Italia.

Pe teritoriul acestei din urmă țări a fost detectat ultima oară semnalul telefonului.

Motivul crimei ar fi legat de o sumă mare de bani, circa 800.000 de euro.

În fața procurorilor, cei doi suspecți au păstrat tăcerea și nu au lăsat să scape niciun indiciu despre locul unde ar fi ascuns cadavrul româncei.

×
Subiecte în articol: romanca Germania crima Elodia Italia cadavru
Parteneri
Lidia Buble a filmat îngrozită incendiul din nordul Bucureştiului
x close