Antena 3 CNN Externe Diaspora "Ăsta-i nivelul!" | Un român a fost prins cu sarmale congelate la controlul de securitate de pe aeroport, în Canada 

"Ăsta-i nivelul!" | Un român a fost prins cu sarmale congelate la controlul de securitate de pe aeroport, în Canada 

Povestea unui român prins pe aeroport, în Canada, cu sarmale congelate în bagajul de mână a fost spusă chiar de fiica acestuia.

"Ăsta-i nivelul!" | Un român a fost prins cu sarmale congelate la controlul de securitate de pe aeroport, în Canada 
Sursa foto: TikTok / Charlotte Dobre
de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Dec 2023   •   13:52

O tânără care se identifică pe TikTok drept Charlotte Dobre, din Canada, și care spune că are un tată român și o mamă italiancă, a creat un clip ce strânsese la momentul publicării acestui material peste 13.000 de aprecieri.

În confesiunea video, tânăra a lansat o provocare către cei care au părinți imigranți, ca și ea: să povestească cel mai nebunesc lucru pe care imigranții l-au făcut în țara lor de adopție.

"Am să încep eu. Tatăl meu este român, dureros de român, aș putea spune. Și acesta este primul an în care familia mea vine să mă viziteze în Toronto.

Avem o tradiție de Crăciun: în loc să mâncăm curcan, mama face lasagna pentru că este italiancă. Iar tatăl meu face sarmale, un fel de mâncare specific românească.

Tatăl meu este foarte pretențios cu sarmalele. Trebuie să fie făcute cu un anumit tip de varză. Altfel nu au același gust.

Așa că, știind acest lucru, a decis că cea mai bună soluție era să facă sarmalele la el acasă, în Calgary, să le congeleze, să le treacă de securitatea aeroportului, congelate, în geanta de voiaj, și să le aducă la mine acasă, în Toronto", a povestit ea, după care a prezentat o fotografie relevantă, cu sarmalele congelate în tava pe care călătorii își pun lucrurile pentru a fi scanate pe aeroport.

@charlottedobreofficial I feel bad for the people on their flight ? #romaniancontraband #immigrantparents #christmastiktok ♬ original sound - Charlotte Dobre

"Acesta este un mesaj de la fratele meu, trimis de pe aeroport, în timp ce trecea de controlul securitate. Da, sunt sarmalele cu varză", a precizat tânăra, folosind o denumire descriptivă, "cabbage rolls" (rulouri cu varză) pentru sarmale.

Charlotte Dobre nu a precizat care a fost, până la urmă, soarta caserolei cu sarmale.

Clipul a atras numeroase comentarii în română și engleză. Un follower a evocat o întâmplare similară într-un reply:

"Soțul meu a încercat să aducă brânză de pe insula sa și era să nu poată trece cu ea de securitatea aeroportului, pentru că este lichidă. Însă a plâns în fața lor și l-au lăsat să o păstreze", a povestit @mumu2807.

Un alt utilizator, @daniela_petiktok, a rezumat situația astfel: "Nu e o nebunie, e nivelul standard".

×
Parteneri
Crimă pe stradă, în plină zi! O femeie din Olt a fost ucisă de soț
x close