Antena 3 CNN Externe Diaspora "Chipul tau blând și zâmbetul contagios vor ramîne mereu în inimile noastre!": Răzvan a murit la 29 de ani, după ce a fost lovit de un șofer băut, în Anglia

"Chipul tau blând și zâmbetul contagios vor ramîne mereu în inimile noastre!": Răzvan a murit la 29 de ani, după ce a fost lovit de un șofer băut, în Anglia

Răzvan, un tânăr român din Botoșani, plecat la muncă în Anglia, a murit vineri noapte, chiar pe drumul de întoarcere acasă, după ce a fost lovit în plin de un șofer băut.

"Chipul tau blând și zâmbetul contagios vor ramîne mereu în inimile noastre!": Răzvan a murit la 29 de ani, după ce a fost lovit de un șofer băut, în Anglia
Sursa foto: Facebook
de Mia Lungu    |    04 Apr 2023   •   15:23

Răzvan se stabilise în Marea Britanie, în Crewe, de aproape 8 ani. Lucra ca livrator, dar și la un magazin de electrocasnice pentru a strânge bani.

Pe 31 martie, aproape de miezul nopții, venea spre casă pe motocicletă, când a fost lovit în plin de un șofer băut, aflat la volanul unui BMW, potrivit stokesentinel.co.uk.

Răzvan a fost dus imediat la Spitalul Leighton dar, din cauza rănilor grave, a murit în scurt timp.

Șoferul băut a fost inițial reținut de polițiști, iar ulterior a fost eliberat pe cauțiune. Oamenii legii fac apel la martori, pentru a afla cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Citește și: 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Drum bun spre îngeri dragul nostru Razvan, nu te vom uita niciodată!"

Apropiații tânărului sunt în stare de șoc, de când au aflat teribila veste. Pe rețelele de socializare au început să curgă mesaje de condoleanțe de la cei care îl cunoșteau.

"Om drag, Om frumos vei trăi mereu în inimile noastre".

"Dumnezeu să te ierte, Razvan, prieten drag, nu pot să cred că nu mai ești printre noi".

"Cu mare durere în suflet anunțăm moartea fulgerătoare şi prematură a dragului nostru fin, Răzvan, într-un accident rutier(Anglia). Chipul tau blând și zâmbetul tău contagios vor ramîne mereu în inimile noastre! Drum bun spre îngeri suflet bun şi respectos! Suntem alaturi de mama lui, Viorica, la această mare durere! Sincere condoleanțe!Dumnezeu să -l ierte!".

"Nu pot sa cred ! Dumnezeu sa te odihnească în pace Răzvane! Nu am cuvinte". „

"Drum bun spre îngeri dragul nostru Razvan, nu te vom uita niciodată!"

Familia are nevoie acum de ajutor pentru a-l repatria pe Răzvan.

×
Subiecte în articol: a murit sofer baut lovit Anglia Botoșani
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close