Antena 3 CNN Externe Diaspora Meniul primit de un român într-un spital din Londra, cu apă importată din România. "Mişto hotel"

Meniul primit de un român într-un spital din Londra, cu apă importată din România. "Mişto hotel"

Un român internat într-un spital din Londra a postat pe internet o fotografie cu meniul de la cină, iar comentariile au fost unele pe măsură.

Meniul primit de un român într-un spital din Londra, cu apă importată din România. "Mişto hotel"
Sursa foto: Reddit
de Georgiana Adam    |    06 Noi 2023   •   12:27

Imaginea a fost postată pe platforma Reddit, iar de aici a rezultat o întreagă dezbatere în care s-au comparat meniurile din spitatele românești cu cele occidentale.

"Cina, meniul și camera mea de spital în UK", a fost titlul postării în care apar trei fotografii, dintre care două cu camera de spital, care aduce mai mult cu o cameră de pensiune, dar și cu cina.

"Dacă ar vedea cineva un meniu ca ăla în România ar crede că e o farsă", a comentat cineva. 

"Unde mai pun că în holul spitalului au o cafenea/restaurant italian, un magazin și câteva cafenele. O baie individuală cu duș și calculator în fiecare cameră, deși nu l-am folosit deloc de când sunt aici", a adăugat autorul postării. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Și tot el a explicat care e meniul. "Cina: Stroganoff de vită și ciuperci, iar la desert, prăjitură cu cremă de ou și lapte (custard). PS: E un spital NHS (National Health System, adică o unitate medicală "de stat" - n.r.). Și Aqua Carpatica se vinde în Tesco în UK".

"Mișto hotel, unde ziceai că e?" și "Parcă e o pensiune", au fost alte comentarii la postarea românului.

×
Subiecte în articol: spital Londra meniu spital roman
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close