Antena 3 CNN Externe Diaspora Cadavrul Andreei Rabciuc, campioana româncă de tir, ar fi fost găsit într-o cabană, aproape de locul unde a fost văzută ultima dată, în Italia

Cadavrul Andreei Rabciuc, campioana româncă de tir, ar fi fost găsit într-o cabană, aproape de locul unde a fost văzută ultima dată, în Italia

Cadavrul Andreei Rabciuc, campioana româncă de tir, ar fi fost găsit într-o fermă părăsită, aflată chiar lângă locuința ei din Italia.

Cadavrul Andreei Rabciuc, campioana româncă de tir, ar fi fost găsit într-o cabană, aproape de locul unde a fost văzută ultima dată, în Italia
Sursa foto: rotalianul.com
de Naty Badea    |    21 Ian 2024   •   17:30

Au apărut informații noi în cazul româncei Andreea Rabciuc, dispărută în Italia în martie 2022.

În zona în care aceasta a fost văzută ultima oară a fost descoperit un cadavru, iar anchetatorii bănuiesc că ar fi vorba despre ea. Sunt însă multe întrebări rămase fără răspuns.

Descoperirea macabră ar putea duce la rezolvarea acestui caz. 

Cadavrul, într-o stare avansată de descompunere, a fost găsit într-o fermă părăsită, nu departe de locul dispariției și lângă Via Montecarottese.

Citește și: O româncă din Germania, însărcinată în opt luni, este victimă într-un nou caz Elodia. Procurorii acuză de crimă doi bărbați, în lipsa cadavrului

Îmbrăcămintea prezentă ar fi similară cu cea a fetei de origine română, care locuia în Vallesina împreună cu mama ei.

Dar pentru a fi siguri ca acest cadavru este al Andreei, investigații suplimentare vor fi făcute de anchetatori.

Pe 12 martie 2022, tânăra de 29 de ani se certase cu iubitul ei Simone Ligresti, in vârstă de 27 de ani și a părăsit petrecerea de la fermă, unde erau prezenți de asemenea o prietenă și proprietarul imobilului.

De atunci s-a pierdut orice urmă a sa. Singura persoană cercetată pentru o posibilă crimă a fost iubitul tinerei românce.

Inițial s-a crezut că ar fi fost vorba despre o răpire.

Dispariția româncei a provocat o adevărată controversă în Italia, existând mai multe piste.

Cadavrul a fost găsit chiar la ferma unde a avut petrecerea de la care a dispărut Andreea

Ciudățenia cazului constă în faptul că, după lungi și repetate căutări în zona unde a avut loc petrecerea, fără succes, trupul neînsuflețit a fost găsit acum la o aruncătură de băț de locul dispariției.

Și totuși încă nu este oficial că îi aparține Andreei Rabciuc, relatează Cronachemarche.it.

Andreea a fost multiplă campioană națională la tir sportiv, care a făcut parte din lotul României de seniori. Ea a fost legitimată la CSS Rădăuți și CSM Suceava, fiind una dintre cele mai valoroase sportive ale României, în urmă cu câțiva ani.

×
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close