Antena 3 CNN Externe Diaspora 200 de români, blocați pe aeroportul din Madrid. Au așteptat două ore degeaba în avion, apoi au fost dați jos

200 de români, blocați pe aeroportul din Madrid. Au așteptat două ore degeaba în avion, apoi au fost dați jos

Aproximativ 200 de români au trăit o seară de coșmar pe aeroportul din Madrid după ce cursa unei companii low-cost a fost anulată, lăsându-i blocați în terminal. Oamenii au stat în avion două ore, după care au fost dați jos din aeronavă.

200 de români, blocați pe aeroportul din Madrid. Au așteptat două ore degeaba în avion, apoi au fost dați jos
Sursa foto: Pixabay
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Ian 2024   •   09:53

Zborul Wizz Air Madrid-București, programat să decoleze la 19:30 de pe Barajas, nu a mai plecat. După două ore de așteptare, pasagerii au fost dați jos din avion.

După aproximativ alte 10 ore de așteptare plină de incertitudine, pasagerii au fost instruiți de reprezentanții companiei să-și recupereze bagajele. Printre aceștia se aflau și persoane în vârstă și copii, unii venind de la sute de kilometri pentru a lua un zbor direct Madrid-București.

Cei care nu au avut unde merge au fost direcționați către hoteluri, în timp ce echipajul Wizz Air, deși a refuzat să facă declarații, a transmis călătorilor că vor fi reprogramați pe un alt zbor în cursul zilei, potrivit tvrinfo.ro.

Un pasager român a încercat să își ia zilele în avion, după aterizarea pe Aeroportul Otopeni

Un român a încercat să își ia viața în avion, după aterizarea pe Aeroportul Otopeni a unei curse care venea de la Bruxelles.

Dupa aterizarea pe Aeroportul Otopeni, din direcția Bruxelles, a cursei Tarom RO 374, un pasager și-ar fi tăiat venele. Potrivit surselor Antena 3 CNN, acesta avea o lamă în gură.

Din primele informații, se pare că pasagerul, cetățean român, era cunoscut având probleme psihice și ar mai fi avut tentative de suicid în trecut.

×
Subiecte în articol: aeroport români blocaţi pasageri Madrid
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close