Antena 3 CNN Externe Descoperire macabră făcută de pompierii francezi, în timp ce stingeau un incendiu: Cadavrul unei persoane, găsit într-o valiză

Descoperire macabră făcută de pompierii francezi, în timp ce stingeau un incendiu: Cadavrul unei persoane, găsit într-o valiză

Pompierii francezi au făcut o descoperire macabră în timp ce stingeau un incendiu izbucnit într-un apartament: cadavrul unei persoane era ascuns într-o valiză.

Descoperire macabră făcută de pompierii francezi, în timp ce stingeau un incendiu: Cadavrul unei persoane, găsit într-o valiză
Sursa foto: Getty Images/ Virojt Changyencham
de Alexandra Chiţu    |    22 Dec 2023   •   20:59

Incidentul a avut loc într-un apartament din Gondrexange, Franța. Autoritățile au reținut un individ în legătură cu acest caz. 

”În urma intervenției pompierilor într-o locuință în care s-a produs o degajare semnificativă de fum în Gondrexange, pompierii au descoperit o valiză care conținea un cadavru neidentificat în acest stadiu”, a declarat procurorul Yves Badorc, potrivit 20 minutes.

O persoană se află deja în custodia poliției, fiind subiectul unei anchete preliminare privind acuzația de crimă.

Cazul a fost încredințat secției de cercetare din Metz, iar cadavrul a fost transportat la Nancy pentru a fi supus expertizelor medico-legale.

Locuința în care s-a descoperit cadavrul se situează în inima unei mici așezări din Moselle, având aproximativ 500 de locuitori, pe o străduță în apropierea bisericii.

În timpul zilei, polițiștii însoțiți de câini specializați au efectuat o operațiune în zonă.

Conform informațiilor furnizate de localnici, locuitorii acestei case sunt un cuplu cu doi copii.

×
Subiecte în articol: pompieri cadavru
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close