Antena 3 CNN Externe "Am regretat imediat că am cumpărat-o". Ce a descoperit un bărbat când a primit acasă mașina achiziţionată de pe Facebook

"Am regretat imediat că am cumpărat-o". Ce a descoperit un bărbat când a primit acasă mașina achiziţionată de pe Facebook

Un pasionat de mașini sport a avut parte de o surpriză pe care nu o va uita niciodată, după ce i-a fost livrat acasă autoturismul cumpărat de pe Facebook. Imaginile au devenit virale pe TikTok.

"Am regretat imediat că am cumpărat-o". Ce a descoperit un bărbat când a primit acasă mașina achiziţionată de pe Facebook
Sursa foto: randy_jz | TikTok
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Mar 2023   •   15:43

Bărbatul a achiziționat mașina sport japoneză de pe Facebook, unde vânzătorul încărcase fotografii care nu aveau legătură cu realitatea.

Pe internet, starea mașinii părea a fi una rezonabilă, fiind vorba despre un Nissan 240SX, finisat în negru, cu roți și cauciucuri care, aparent, nu prezentau semne de uzură.

Astfel, fără să cerceteze prea mult, bărbatul s-a lăsat convins de ceea ce a văzut în imagini și a cumpărat autoturismul, însă când i-a fost livrat acasă, noul proprietar a fost complet șocat de ceea ce a descoperit.

În videoclipul postat pe TikTok se vede cum bărbatul desface cu o bormașină mai multe șuruburi aflate pe mașină, descoperind că, de fapt, adevărata stare a autoturismului era mascată de niște panouri din plastic.

Citește și: Momentul în care un șofer circulă pe contrasens fără să îi pese de claxoanele celorlalte mașini | "N-are nici o treabă omul"

@randy_jz ?‍♂️ #240sx #projectcar #carsoftiktok #nissan #sr20 #shitbox #180sx #schassis #hatch #jdm #racecar #silvia #project #viral #boosted ♬ original sound - Randy

În realitate, în spatele panourilor montate pe mașină se afla caroseria ruginită, zgâriată și peticită a autoturismului.

Deși nu mai este produs în prezent, autoturismul achiziționat de bărbat este popular pentru performanțele obținute în cadrul competițiilor de drift, ceea ce explică starea modelului vândut pe internet, potrivit The Sun.

×
Subiecte în articol: autoturism cumparat Facebook
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close