Antena 3 CNN Externe Daniel Craig a primit o stea pe bulevardul Walk of Fame din Hollywood: ”Este o absolută onoare să fiu călcat în picioare”

Daniel Craig a primit o stea pe bulevardul Walk of Fame din Hollywood: ”Este o absolută onoare să fiu călcat în picioare”

Actorul britanic Daniel Craig a fost onorat cu o stea pe celebrul bulevard Walk of Fame de la Hollywood. Este al 2.704-lea actor care primește o asemenea distincție.

Daniel Craig a primit o stea pe bulevardul Walk of Fame din Hollywood: ”Este o absolută onoare să fiu călcat în picioare”
Sursa foto: Hepta.ro
de Cerasela Stafie    |    07 Oct 2021   •   09:53

Daniel Craig l-a interpretat ultima dată pe agentul James Bond în ”No time do Die”. Steaua pe care actorul a primit-o are numărul 7.007 pe celebrul bulevard de la Hollywoon, care se leagă de numărul de cod al agentului 007.

Starul britanic a jucat acest rol în ultimele cinci filme din seria James Bond, din 2006 şi până în prezent. Aceasta a fost și ultima interpretare a celebrului personaj.

„Nu-mi imaginam vreodată că o să spun asta, dar este o absolută onoare să fiu călcat în picioare la Hollywood”, a declarat Craig în momentul în care steaua a fost dezvelită, scrie BBC.

La doar câtiva metri se află și steaua lui Sir Roger Moore, un alt actor britanic, celebru pentru rolurile din seria James Bond.

Filmul ”No time do Die” a avut premiera zilele trecute, la Londra. A fost unul dintre cele mai importante evenimente cinematografice de la începutul pandemiei COVID-19 până în prezent, iar pe lista invitaților au fost laureați ai premiilor Oscar și membri ai familiei regale britanice.

×
Subiecte în articol: daniel craig Walk of Fame Hollywood stea
Parteneri
Lidia Buble a filmat îngrozită incendiul din nordul Bucureştiului
x close