Antena 3 CNN Externe Un cuplu care a sărbătorit 50 de ani de căsătorie a rămas fără cuvinte, după ce a primit nota de plată la restaurant: ”Am fost năuciți. A început să plângă de fericire”

Un cuplu care a sărbătorit 50 de ani de căsătorie a rămas fără cuvinte, după ce a primit nota de plată la restaurant: ”Am fost năuciți. A început să plângă de fericire”

Un cuplu a trăit o experiență de neuitat la un restaurant din Anglia, în timpul sărbătoririi celei de-a 50-a aniversări a căsătoriei.

Un cuplu care a sărbătorit 50 de ani de căsătorie a rămas fără cuvinte, după ce a primit nota de plată la restaurant: ”Am fost năuciți. A început să plângă de fericire”
Sursa foto: Getty Images
de Roxana Mihăiescu    |    15 Ian 2024   •   17:57

Paul și Dawn s-au întâlnit la o vârstă fragedă și au crescut împreună. După ani și ani, cei doi au decis să se căsătorească. 

Recent, cuplul a aniversta 50 de ani de căsătorie, iar cu această ocazie specială, ei au ales să sărbătorească la Hickory's Smokehouse, un restaurant cunoscut din Anglia.

După ce au savurat o cină delicioasă și câteva băuturi, Paul și Dawn au avut parte de o surpriză inedită pe nota de plată.

Când au deschis nota, au fost surprinși. Pe nota de plată, managerul localului le-a lăsat un mesaj emoționant: ”La mulți ani, nota de plată e din partea noastră”, a scris patronul restaurantului.

Citește și: Condițiile absurde impuse de un preot unui cuplu de români pentru a le boteza copilul, în Anglia: ”E pur și simplu o aberație!”

Nu doar serviciul excelent și atmosfera caldă i-au impresionat pe cei doi, dar au fost și întâmpinați cu un cadou generos din partea restaurantului - nota de plată de 80 de lire a fost anulată.

Paul a mărturisit că soția lui a început să plângă de fericire când a văzut mesajul de pe nota de plată.

”Am văzut privirea soției mele și am știut că ceva special se întâmplă. A început să plângă de fericire. A fost un moment incredibil”, a spus Paul, notează Știri Diaspora.

Surpriza a venit din partea unui tânăr chelner numit James, care se afla doar de șase săptămâni în funcția de director general adjunct. Auzind povestea de viață a cuplului, inclusiv diagnosticul de cancer în fază terminală al lui Paul, James a decis să facă această seară de aniversare cu adevărat specială.

Bărbatul a adăugat: ”Am fost năuciți. A trebuit să mergem să-l găsim pe chelner. Am spus: Glumești, nu-i așa?”. Cu toate că inițial au crezut că era o greșeală sau o glumă, au realizat curând că gestul era sincer și plin de generozitate.

×
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close