Antena 3 CNN Externe Un copil de trei ani a murit în mașina mamei lăsată în soare. Femeia a crezut că l-a dus la grădiniță

Un copil de trei ani a murit în mașina mamei lăsată în soare. Femeia a crezut că l-a dus la grădiniță

Tragedie cumplită într-o familie din Spania. Un copil a murit după ce mama a uitat să-l lase la grădiniță pe cel mic. Câteva ore în mașina încinsă de soare i-au fost fatale minorului.

Un copil de trei ani a murit în mașina mamei lăsată în soare. Femeia a crezut că l-a dus la grădiniță
Sursa foto: pexels.com
de Alexandra Axinia    |    08 Iul 2023   •   16:43

Un băiețel de trei ani a murit după ce mama l-a uitat în mașină. Aceasta a crezut că l-a lăsat la grădiniță, iar femeia a mers la muncă preț de mai multe ore. Copilul a stat în mașină timp de șase ore la 27 de grade Celsius.

Tragedia s-a petrecut ieri în municipiul O Porrino, în apropierea orașului Pontevedra, în regiunea Galiției de nord-vest a Spaniei.

Citește și: Copil de 1 an din Braşov, mort după ce a fost bătut şi înfometat. Mama lui a fost reţinută

Ajunsă la muncă, femeie nu și-a dat seamă că minorul mai este în mașină, cel mic fiind adormit, astfel că liniștea din autoturism a făcut-o pe mamă să creadă că și-a lăsat copilul la grădiniță.

Alarma a fost trasă în jurul orei 16:00, atunci când tatăl copilului a sunat-o pe mamă după ce a mers la grădiniță și a descoperit că minorul nu era acolo.

Personalul de intervenție s-a deplasat la fața locului, dar nu au putut face nimic pentru a-i salva viața și a fost declarat decedat la fața locului.

Primăria a anunțat peste noapte că declară trei zile de doliu și a ținut un minut de reculegere astăzi la prânz. Un festival local a fost, de asemenea, suspendat în urma veștii tragice.

Conform Mirror, festivalele programate pentru acest weekend au fost suspendate din respect.

×
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close