Antena 3 CNN Externe O călugăriță de 79 de ani a cheltuit peste 800.000 de dolari la jocuri de noroc, după ce a devalizat școala pe care o conducea

O călugăriță de 79 de ani a cheltuit peste 800.000 de dolari la jocuri de noroc, după ce a devalizat școala pe care o conducea

O călugăriță din California a cheltuit peste 800.000 de dolari la jocuri de noroc, nu înainte de a devaliza școala pe care o conducea.

O călugăriță de 79 de ani a cheltuit peste 800.000 de dolari la jocuri de noroc, după ce a devalizat școala pe care o conducea
Sursa foto: Getty Images
de Laura Dinu    |    10 Iun 2021   •   09:38

Sora Mary Margaret Kreuper, o călugăriță care a fost director al Şcolii Catolice St. James din Torrance, California, până în anul 2018, a fost de acord să pledeze vinovată la acuzațiile aduse de magistrați. Este vorba despre acuzații de delapidare a Școlii Catolice din Torrance, California. 

Femeia, în vârstă de 79 de ani, a fost acuzată de furtul a peste 835.000 de dolari. Suma exactă este de 835.339 de dolari, bani proveniți din fondurile şcolii. Din acești bani, călugărița și-a plătit vacanțele și și-a satisfăcut pasiunea pentru jocurile de noroc, spun procurorii federali care au luat urma banilor. Femeia era o împătimită a cazinourilor şi cheltuia sume uriaşe.

Sora Mary Margaret Kreuper a fost acuzată pentru fraudă bancară şi pentru spălare de bani, după ce a făcut ”inginerii” financiare cu finanţele de la Şcoala Catolică St. James în decurs de 10 ani, care se încheie în septembrie 2018, potrivit unui comunicat de presă al Procuraturii SUA din districtul central din California.

Mary Margaret Kreuper, care a fost directorul şcolii timp de 28 de ani, a fost de acord să pledeze vinovată ca parte a unui acord de recunoaştere a vinovăţiei semnat cu procurorii, se arată în comunicat.

Procurorul a declarat că Mary Margaret Kreuper a recunoscut, de asemenea, că a falsificat evidenţa financiară a şcolii. Călugăriţa urmează să fie trimisă în judecată pe 1 iulie, potrivit oamenilor legii.

×
Subiecte în articol: calugarita
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close