Antena 3 CNN Externe Biden i-a spus lui Obama despre planurile sale de a candida pentru a doua oară la președinție

Biden i-a spus lui Obama despre planurile sale de a candida pentru a doua oară la președinție

Președintele american Joe Biden i-a spus fostului președinte Barack Obama că intenționează să candideze pentru un al doilea mandat în 2024.

Biden i-a spus lui Obama despre planurile sale de a candida pentru a doua oară la președinție
Sursa foto: Getty Images
de Alexandra Ionescu    |    19 Apr 2022   •   18:39

Recunoașterea de către Biden a intenției sale față de Obama este un semn că este probabil că Biden va candida pentru un al doilea mandat, așa cum a spus public președintele.

În timpul unei conferințe de presă la Bruxelles, luna trecută, el le-a spus reporterilor că a fost „foarte norocos” să candideze împotriva adversarului său la alegerile din 2020, fostul președinte Trump.

„Biden vrea să candideze și în mod clar anunță pe toată lumea”, a spus unul dintre cei doi interlocutori, familiarizat cu discuțiile Obama-Biden.

Sursa a mai spus că Biden, în ciuda ratingului său volatil, rămâne cel mai probabil candidat democrat care să-l învingă pe Trump. 

"Cred că el crede că este singurul care îl poate învinge pe Trump. Nu cred că crede că mai există cineva în Partidul Democrat care poate să-l învingă pe Trump, iar acesta este cel mai important factor", a spus o sursă, potrivit The Hill.

Biden și Obama au luat prânzul împreună la începutul acestei luni, dar nu este clar când au discutat despre alegerile din 2024.

×
Parteneri
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM
x close