Antena 3 CNN Externe Un bebeluş a fost abandonat în aeroport, după ce părinţii lui au refuzat să îi cumpere bilet: "Niciodată nu am văzut așa ceva"

Un bebeluş a fost abandonat în aeroport, după ce părinţii lui au refuzat să îi cumpere bilet: "Niciodată nu am văzut așa ceva"

Un bebeluș a fost abandonat de părinți în aeroportul din Tel Aviv, Israel, după ce personalul i-a anunțat că nu se pot îmbarca dacă nu cumpără un bilet și pentru el.

Un bebeluş a fost abandonat în aeroport, după ce părinţii lui au refuzat să îi cumpere bilet: "Niciodată nu am văzut așa ceva"
Sursa foto: Getty Images I Erlon Silva - TRI Digital
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Mar 2024   •   12:49

Părinții, care au pașapoarte belgiene, zburau către Bruxelles, marți, 5 martie. Când li s-a transmis că au nevoie de bilet și pentru copil, au lăsat minorul în cărucior lângă un birou de check-in și au plecat spre terminalul de securitate.

Angajații aeroportului au alertat poliția aeroportuară care i-a găsit pe părinți la controlul de securitate. Cei doi au fost arestați.

”Niciodată nu am văzut așa ceva"

”Niciodată nu am văzut așa ceva. Nu ne venea să credem ce s-a putut întâmpla!”, a declarat directorul biroului Ryanair pentru Jerusalem Post, noteză Daily Mail.

Autoritatea Aeroportuară din Israel a declarat că părinții au ajuns târziu pentru zborul lor și au lăsat copilul la biroul de check-in în încercarea de a trece de controlul de securitate la timp.

 

×
Subiecte în articol: aeroport bebelus abandonat bilet
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close